| SaveTheNature a întrebat:

Daca maine afli ca ai CANCER sau SIDA sau orice alta boala incurabila (si nu mai ai sanse de vindecare), ce vei face?
1Te vei bucura in ultimul hal si iti vei trai viata la maxim?(chiar daca esti grav bolnav, si avand in vedere ca aceste boli sunt chiuitoare si dureroase)
2Sau te vei ruga lui Dumnezeu sa te ierte pentru pacatele facute, si te vei cai de pacatele tale.Si vei spera ca raiul sa existe?

27 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Este bine sa iti pui viata in randuiala sa te impaci cu Dumnezeu.Sa iti asiguri vesnicia in rai cu Dumnezeu.

| Raniia a răspuns:

Chiar daca aceasta casa paminteasca a cortului meu trupesc se destrama stiu ca am o cladire in cer,de la Dumnezeu, casa nefacuta de miini omenesti, ci vesnica.

zz

| PreaSfintitu a răspuns:

Pai ma bag si eu la varianta a 3 a daca e asawinking

| Vladuthz a răspuns:

Prima varianta happy

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Prima varianta,nu,pentru ca trebuie sa fiu idiot ca sa ma bucur chiar daca sunt pe moarte,deci,nu. A doua,hai sa zic ca trec pe la biserica,dar n-o sa imi petrec restul zilelor intr-o chilie,ca sa nu denote iar,faptul ca as fi prin absurd,idiot.
As petrece mai mult timp cu familia, fratii, prietenii. Viata isi urmeaza cursul natural si trebuie sa accept asta.

| SaveTheNature explică (pentru GoodGuyOviCONTSUSPENDAT):

De ce sa denote prin aburd faptul ca esti idiot ca mergi si te rogi?
Tu crezi ca dupa ce mori, vei mai conta pe pamant?
Te vor boci o perioada si apoi vor uita de tine si cu asta basta.
Si nici nu vor scrie o carte despre tine in care sa scrie ca erai "idiot" ca te rigai prea mult.
In fine.fiecare cu parerea luihappy

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns (pentru SaveTheNature):

M-am referit la faptul ca ''statul intr-o chilie''[izolat] si la rugatul la d-zeu pentru tot restul zilelor e o idiotenie.
Iar faptul ca trec pe la biserica ar trebui sa fie o onoare pentru El ca ii trec pragul macar o data pe an.

| Jenny23 a răspuns:

2

| NoKidding a răspuns:

Uau. Chiar daca voi nu aveti o dovada ca exista o lume de dincolo, alegeti a2a varianta. Dublu UAU.

| RubikSD a răspuns:

2. In primul rand m-as Spovedi si apoi m-as ruga lui Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| uN23 a răspuns:

In primul rand raspunsurile sunt gresite din punct de vedere logic, cel putin primul dintre ele. Trebuie sa fii retardat ca sa te "bucuri in ultimul hal" ca suferi de o boala incurabila.

Iar ca sa raspund la intrebare sincer sa fiu nu stiu ce as face, probabil as fi socat la inceput insa as incerca sa ma lupt cu boala. Atata timp cat ai vointa si incredere in tine cred ca poti sa treci peste multe.

| SaveTheNature explică (pentru uN23):

Vladuthz a răspuns:

Prima varianta

| Iulia20 a răspuns:

Ambelehappy

| ioiomama a răspuns:

2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoua cred adica poti sa-ti traiesti viata la maxim alaturi de cei dragi facandu-i fericiti si mai multe nu neaparat destrabalandu-te pe unde vezi cu ochii si te si poti cai lui Dumnezeu...parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aman2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici una dintre variantele expuse de tine.
Voi extermina fizic toti prostii care-mi ies in cale, prin orice metoda.
Nu-i asa ca daca cer iertare la sfarsit, dumnezeu ma va intelege?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as sinucide grandios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Experienta de viata m'a invatat ca in mod cert, prima reactie e sa ai dorinta de a sparge tot ce iti cade sub mana si sa plangi pana la a urla. Apoi... unii reactioneaza pe mod 1 altii pe mod 2 sau alte moduri ce devin un melanj de unu si doi.
Cand mi s-a spus sa voi avea inca maxim 10 ani de viata, dupa ce am neutralizat furia, m-am decis sa imi construiesc viata pentru mai putin de 10 ani, si astfel mi-am facut o lista cu ce voi face. Idea finala e ca, fiind dat ca nu puteam avea o familie atunci trebuia sa fac ceva constructiv. Viata pentru mine e creata pentru a lasa ceva bun si folositor lumii, pentru a o intelege si a o admira. Cu Dumnezeu... eh, mare discutie cu el!winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Good point! happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing thank's

| CokoStar a răspuns:

Aleg 1, mă voi bucura şi îmi voi trăi viaţa fără limite, voi face tot ce-mi trece prin cap love strucklove strucklove struck

| AndreiuTeUrmărește a răspuns:

1 si 2!

| TheH3h3 a răspuns:

Aleg 2 deoarece as vrea sa ajung in rai nu in iad

| S3bastiaNN a răspuns:

E aleg raspunsul 2. Deoarece pentru ca in loc sa fac ceva mai bine ma rog la dumnezeu caci, poate o sa mai traiesc.

| GringoPT a răspuns:

A se urmari filmu: Things Fall Apart
Mai bine de atat nici nu ai cum sa mori cand afli ca in curand n-o sa mai fii aici.

La ce m-as ruga lui dumnezeu ca sa imi mai dea cativa ani de trait, daca nu pot sa fac ce-mi place in acei ani?