Erau mai multe tablite.Moise a mai pierdut din ele, a mai spart, a mai aruncat dupa caini si a ramas doar cu 10.
Egiptenii aveau setul de legi complete in codul lui Hammurabi.
Zeul evreilor doar a dat copy/paste cu imprimanta lui 7d.
Tablitele alea era o lucrare fina cu scris marunt. O tablita avea vreo 3 Kg. Dumnezeu i le-a taiat subtiri. Au fost scrise cu un fel de vopsea durabila sau scrijelite cu un obiect ascutit.
Erau tăblițe, nu aveau cum să fie grele.
În adevăr, Moise le-a primit pe muntele Sinai de la Dumnezeu după ce a terminat de vorbit cu Moise i-a dăruit tablele Legii ( Legământului ).
Ele erau scrise cu degetul Domnului, erau cu scrisul lui Dumnezeu, lucrarea Sa. Este greu de crezut însă acestea sunt adevărate.
Am spus clar din mâna cui au venit și cine le-a scris în răspuns, numai bine : )
Este spirit dar asta nu Îl împiedică să nu poate scrie ceva care să le dea lui Moise, El este Dumnezeu și este suveran.
Te compari cu Moise? Omul care s-a rugat mereu pentru evrei chiar dacă aceștia se tot răzvrăteau? Moise a fost smerit, nu a considerat niciodată că merită ceva, deși a fost mai bun ca noi.
Iar tu vii cu pretenții să primești un castel. Isus a spus să căutăm întâi Împărăția lui Dumnezeu.
Oricum nu ești serios în întrebări, de ce le mai pui?
Tu faci parte dintr-un regn, si eu care credeam ca doar tu esti un regn.
Noi NU, dar tu stii ce este cel mai bine pentru tine, limax cumva?
Te rogi pentru lucruri materiale. Când plecăm de aici nu luăm nimic cu noi.
Nu am voie? Nici nu știu la ce te referi.
Poate să fie inventat de oricine, cât timp este util îl voi folosi.
Nu este interzis să folosești ceva inventat de un homosexual. Chiar dacă Biblia este contra homosexualității.
Genesa 3:21 - Domnul Dumnezeu a făcut niște tunici din piele pentru Adam și pentru soția sa și i‑a îmbrăcat.
Ai spus ceva despre Adam și Eva... Eu ți-am arătat că nu e adevărat ce ai spus. Adam și Eva fiind două personaje ale Bibliei.
OctavianDanielMaria întreabă: