Io nu as face nimic doar mas uita altundeva si nu l-as baga in seama si as face altceva in loc sa ma uit la el sau as rade de el.
Citat: ''da da, branconaj''...
cam ca autorul citatului as umbla si eu noaptea pe strazi, asa incat probabil n-as observa nici daca se surpa pamantul sub mine
Daca e fantomitza as pune-o sa imi faca un blowjob daca e fantoma i-as da un pumn in moaca
Orice lucru in viata asta nu se intampla fara nici un motiv. deci daca ti se arata cu siguranta vrea ceva de la tine deci. fa-ti cruce cu limba zi un crez sau tatal nostru si. vezi u. mai improvizezi
As spune Tatal Nostru in gand,mi-as face cruce si mi-as spune in gand:,, Dispari! DU-TE LA ALTCINEVA, NU LA MINE".si mi-as repeta asta in continuu in gand.eu cand imi doresc ceva si spun de mai mute ori in gand se indeplineste.cateodata.mai sunt si momente in care nu.
stii, m-as speria de acel sprit/fantoma, dar mi-as aminti ca am un Inger si ca Dumnezeu nu lasa spiritele rele sa ne bantuie.as spune o rugaciune,mi-as face cruce si ar pleca! sunt sigura! spiritele rele nu suporta rugaciunile, crucile, orice este Sfant.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Pai ea a scpecificat. a zis daca near iesi o fantoma in fata nu un asasin. dai u o mama de bataie la un demon. sa vedem daca il atingi. si apoi sa ne povestesti si noua cati pumni i-ai dat... fii mai atent la intrebari data viiitoare fara suparare
Daca tu crezi ca ma refeream la povestile spuse de maikta sau taiktu. cand erai mic asta e partea a doua...Prietene
Ca sa fie personal, te rog sa ma intrebi lucruri mai civilizate. Altfel nu discutam.