Un citat din Transformers,referitor la Optimus Prime si baietii lui: "Daca noi suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu,astia dupa al cui chip or mai fi facuti?"
Poate asta sa faca lumina. Oricum,zice si in Geneza, in a doua pagina din Biblie, pe la versetul 25: "Sa facem Om dupa chipul si asemanarea Noastra".Dar,dupa cum stim, la Geneza, Iisus nu era nascut si Duhul Sfant era...tot duh.Asta insemnand ca ori suntem facuti de extraterestri, ori ne-am facut noi singuri.
Dupa chipul si asemanarea barbatului, deci putem deduce, biblic vorbind ca femeia este inferioara barbatului.
Neah, trebuie sa prinzi momentul
Acum 3000 de ani erau numai baruri si cazinouri pana cand...http://www.youtube.com/watch?v=cpVJqb3BZ8Q
Dupa acelasi chip care te-a facut si pe tine.
Parul lung e doar un sablon in capul oamenilor sa zici ca doar femeia trebuie sa fie asa.
Femeia si Barbatul s-au facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Diferiti sau nu, au fost facuti pentru a se completa unul pe celalt.
Pai "dupa chipul si asemanarea Mea". Deci sa arate cam la fel. Nici un om nu e la fel (poate numai gemeni). Femeile seamana la infatisare cu barbati, 2 picioare, 2 maine, un nas, 2 urechi etc. In felul acesta "dupa chipul si asemanarea Mea"
Putin, dar de ce intrebi, se cunoaste?
Nu...bine.doar putin
Doar atat? eu credeam ca se observa de la o posta
Ha, crede-ma, nu te cheama guta ca sa se observe asa tare
Cine ii gorila aia involuata? Pe mine ma cheama 220V, si sincer nu prea imi pasa ce cred altii. De ce a trebuit sa aduci vorba despre o gorila?
pentru ca am fost azi la zoo
Si tie iti plac gorilele, ca guta?
Nu.ti-am zis ca nu esti atat de stupid incat sa se vada de la departare.de la ce am plecat si unde am ajuns
Putem sa ajungem si pe luna, din partea mea nu are nimic. Dar cat de stupid sunt?
Atat de stupid incat sa pui intrebari fara relevanta
Nu sunt fara relevanta, aceste intrebari sunt in scopul de a trezi mortii cerebrali
Da-mi mesaj cu id-ul tau.we need to talk
Femeia e tot dupa asemanarea lui Dumnezeu doar ca nu avem chestia aia de jos. Asta e singura diferenta si oricum tot femeia domina barbatul asa ca... Ce conteaza?
Troll much? tie ti se pare ca barbatii si femeile sunt atat de radical de diferiti?
Am zis de înfăţişare, după am accentuat sarcasmul cu partea psihologică şi mentală.
Bine că femeilor le creşte barbă stufoasă, păr pe sâni. Bine că bărbaţii au sâni. Bine că bărbaţii au coapse rotunjite, bine că şi femeilor li se îngroasă vocea, bine că nu există diferenţă între hormonul testosteron şi estrogen.
Adam a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, iar femeia este bucata din Adam. Sper ca ajungi singur la rationament .
Nu am asa ceva, si nu cred ca o sa am vreodata
me92 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: