Ce usor e sa nu gandesti, sa nu isi folosesti creierul si ratiunea, ce usor sa spui la toate dumnezeu a facut si gata, abiogeneza se ocupa cu asta, in viitor vom afla si asta, desigur nu in Romania, si in alte tarii care sunt in secolul 21, Romania inca e in evul mediu
Nivelul de cunoastere al omului este limitat si nu poate NICIODATA cat traieste pe pamant sa inteleaga ce este viata de ex. Aceasta informatie nu poate fi luata decat de la Cel care a dat-o. Omul nu a putut explica nici macar cum de creste iarba
asa gandesc limitati, ignoranti, dogmatici, omule habar nu ai nici de stiinta actuala dar de viitor, te folosesti de stiiinta dar spui ca e limitata
Da. Unul dintre componente este INFORMATIA - omul nu este capabil sa puna intr-o celula atatea informatii cate exista in ADN care sa poata fi accesate de catre celula, si nici nu cunoaste aceste informatii, si nici nu le va cunoaste vreodata deoarece sunt extrem de multe si de complexe. Ar mai fi o problema - viata nu se poate crea din materie, fie ea si materie organica. Eu nu cred ca cineva va putea spune vreodata ce este viata. Nivelul de cunoastere al omului este limitat si nu poate NICIODATA cat traieste pe pamant sa inteleaga ce este viata de ex. Aceasta informatie nu poate fi luata decat de la Cel care a dat-o. Omul nu a putut explica nici macar cum de creste iarba
Omul a reușit să stocheze într-o moleculă de apă(ADN) un număr imens de date(nu mai țin minte cât, dar din ce îmi amintesc era vorba de câteva sute de Tb), și, susțin cercetătorii acestea vor fi viitoarele medii de stocare date.Imaginează-ți cum vor arăta serverele Google-ului sau a Facebook-ului în viitor.Nu vor mai fi centre de date cât un oraș, ci toată informația va fi stocată în 2-3 litrii de apă.
ADN nu are legatura cu molecula de apa, este o formatiune de particole organice in forma de scara, iar acea formatiune daca ar fi desfasurata ar masura cam jumatate de metru. Cred ca iti poti imagina cat de fine (mici )sunt acele particole si cat de bine asezate. Din ce elemente ale apei poate stiinta sa faca o astfel de structura? EU NU CRED. Stiinta nu a reusit disocierea apei mai ieftin decat prin electroliza, pentru ca sa faca din apa o sursa de energie termica (hidrogenul arde si oxigenul intretine arderea)