| EmaS a întrebat:

Daca nu ar exista Dumnezeu nu ar exista nici atei. Daca nu ar exista dusmani nu ar exista lupte. Daca nu ar exista lupte nu ar exista biruinte. Sunteti de aceeasi parere?

Răspuns Câştigător
| anea67 a răspuns:

Dumnezeu exista si toate aceste lucruri exista, daca nu poate sa fie ca deja este, sunt o gramada dovezi ca Dumnezeu exista.

76 răspunsuri:
| EmaS explică (pentru lolosaurus):

Unul singur este Creatorul acestui univers si al nostru.

Răspuns utilizator avertizat

As vrea sa cunosc care este parerea ta cu privire la aparitia acestui sistem deosebit de frumos si omul aceasta fiinta atat de complexa? Pot fi toate acestea rezultatul hazardului?

Sincer, doream sa cunosc care este opinia ta.Chiar nu am vrut sa fiu rautaciosa sau ceva de genul!

Adica la acest sistem solar care este un ansamblu component al Galaxiei Calea Lactee, fiind alcatuit din Soare, planete, sateliti naturali, comete, asteroizi, meteori și materie interplanetara.

Aleg sa cred ca fiind adevarata teoria Creatiei, care mi se pare cea mai plauzibila. Nu cred teoria fizicii care considera ca Universul a fost creat intr-o explozie (Big-Bang).
Nici cea filozofica care spune ca Universul este etern fara vreun inceput sau sfarsit, nu ma satisface.

Dar nici nu pot sa imi imaginez ca nimicul poate sa creeze ceva!

Pai El este Atotputernic.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru XtremePWN):

Yes.