Eu oricum stau in casa mereu, rar parasesc casa. Ies afara doar cand este absolut necesar sa ies, sau cand sunt obligat, ca altfel, nu ma scoti afara decat daca ma mituiesti, si nu accept mita ieftina, trebuie ceva destul de bun ca sa ma scoti afara, dar nu pot sa rezist fara sa fac baie, nici macar o zi, dar trei, nici nu se mai pune discutia. Pe corp zilnic, pe par o data la doua zile. Cel putin jumatate de ora stau in baie cand fac baie pe corp, si atunci cand fac si pe par, stau si cate o ora. Mda, nu ma intreba ce fac, ca nici eu nu stiu cum trece timpul asa repede, ascult muzica si ma relaxez in apa, deci probabil asa mai trece. Oricum, nu pot trai fara sa fac dus zilnic, incep sa ma simt murdat daca nu fac zilnic baie. Mi s-a intamplat asta in clasa a 6-a cand am fost intr-o excursie cu scoala, iar eu eram racit, si baia era si comuna, si am rezistat in seara aia sa nu fac baie, pentru ca imi era rusine sa stau dezbracat in fata altor persoane si sa fac baie deodata cu ei, plus ca ma durea capul, imi curgea nasul si aveam si febra. Cand am plecat de acasa eram ok, pe drum a intervenit raceala. Oricum, am cam deviat de la subiect.
Chestia este ca daca nu fac dus zilnic, urmatoarea zi ma simt ca un zombie murdar.
La ortodocși e păcat să te speli Duminica, mi se pare o tâmpenie deși sunt creștin ortodox.
Nu! Nu ai voie să faci baie! Nu ai voie nici să te speli pe dinți! De fapt, trebuie să porți aceleași haine timp de 40 de zile înaintea Învierii, după care le schimbi cu altele ce trebuie purtate încă 40 de zile până la Înălțare! Nu uita: Nu te spăla pe dinți!
'vă-n gură de credincioșii **** mele! Asta nu e credință, asta e prostie!
Obiceiuri și superstiții cretine. Unde scrie în biblie că nu ai voie să te speli?