Simplu,Inferno: de PREAMBUL. Nu poti ajunge la "viata dupa moarte", daca mai intai nu mori.Nu poti murii, daca mai intai nu vietuesti.In privinta lui D-zeu cred ca este si mai simplu:daca nu am vietuii, D-zeu nu ar mai avea sens.
N-auzi ca omul tocmai nu vrea sa creada ca e vrei bacterie, vreun munte sau vreo galaxie?
Complexitatea galaxiilor, frumusetea muntilor, complexitatea corpului omenesc, peisajele mirifice din natura arata ca exista un Creator. Dumnezeu.
De unde știi ca nu e Lucifer(Satan)?
Fiindca Satan nu poate crea nimic si nu poate face nimic care sa fie BUN, de laudat si frumos precum face Dumnezeu.Nimic bun nu iese din gura, din fapta si din persoana lui Satan.
Iisus este Calea, Adevarul si Viata.
Da dar ce sens au pana la urma?
Si dacă ti-ai fi citit Biblia ai fi aflat ce latura are dumnezeul tau si cat de bun e el omorand 25 de milioane
Te-ai intrebat vreodata de ce refuzi sa crezi asta? Cred ca din intrebarea ta e destul de clar ca refuzi pentru ca nu-ti place, nu pentru ca ai avea dovezi impotriva. Asta e cea mai importanta lectie pe care trebuie s-o invatam atunci cand dorim sa aflam adevarul despre existenta. Sa crezi tot timpul ce-ti arata dovezile, si nu ceea ce ai vrea sa crezi. Altfel, te pacalesti singur fara sa-ti dai seama.
La intrebarea asta n-o sa-ti poata da nimeni un raspuns complet, fiindca pur si simplu, oamenii habar n-au de ce se afla pe acest Pamant. Nu-s buni decat la teorie.
Sensul este acelasi! Murim si devenim inexistenti.Nu te gandi ca ar exista ceva dupa moartea noastra. Poate doar viermii care ne mananca si care ne mai lasa doar oasele ca dovada ca am fost pe aceasta lume.
Ar fi frumos ca viata sa aiba un scop bine stabilit pentru toti, fiecare concentrandu-si puterile si abilitatile sa-l indeplineasca, insa nu cred ca avem un destin/scop prestabilit.
Sensul vieti? Asta ii ceva creat de oameni, viata nu trebuie sa aiba un sens, ca fiecare organism de pe pamant, te nasti si mori, devenind fertilizant pentru plante si hrana pentru diferite organisme, ai putea spune ca asta ii scopul tau sa fii o verigha in cercul vieti, daca cauti neaparat un scop.
Chiar te rog, daca tii neaparat sa imi dezvolti mie vocabularu, eu nu te opresc.
Niciodata nu am inteles asta, ce treaba ai tu cum scrie unu sau altu cat timp intelegi ce vrea sa zica, in viata mea personala, romana nu are loc nicaieri si ii cam doare in ceva pe toata lumea daca tu stii sa scrii corect gramatical sau nu, mai ales in asa ceva in care pe un site de buna voie postez informatii pentru anumiti oameni, nu o sa stau sa imi analizez textu inainte sa il postez, de multe ori dau raspunsuri rapide, dar inca odata te rog invata romana, maestre.
Viata reprezinta o singura secunda dintr-o ora, aceasta secunda ne este oferita pentru a ne mantui. Dupa moarte faptele bune vor fi puse in balanta cu cele rele, iar ib functie de inclinatia balantei se va decide locul in care vom ramane vesnic.Ia aminte la aceste vorbe : "Daca tu crezi in Dumnezeu si El exista ai castigat matuirea si fericirea vesnica, dar daca tu crezi ca Dumnezeu nu exista.....AI PIERDUT TOTUL"
DeProfundis99 întreabă: