Acolo e si mai scump.
Cum sa fie mai scump? Cramatoriul ar trebui sa fie mai ieftin ca inmormantarea.
Dar cui pasa ce se intampla cu tine dupa ce mori.
Celor dragi.
Eu n-am persoane "dragi", I walk alone.
Macar una acolo probabil ca ai : un prieten, o ruda, vecina de la 2 etc
Prieteni nu am deloc, Vecinii iar de abia ii cunosc, si sunt tot de alta categorie de varsta. Rudele ->ma baga in seama numai cand au asteptari de la mine, sa le rezolv problemele etc.
Asa ca is singur in viata.
Ai putea sa îți faci o iubita, să întemeiezi o familie etc. Ce părere ai despre asta?
Stiu diferenta dintre vis si realitate . 0% sanse. Prietena =error 404
Nu poti, caci nu primesti avizul sanitar; cred insa ca ai voie sa te inmormantezi fara preot.
Poti apela la un pastor, acesta abia apuca sa vestească Cuvântul pe gratis.
Nu știu sigur, dar cred că nu.
În satul unde am copilărit preotul voia să facă un cimitir pe un teren din spatele bisericii dar nu a primit aviz de la primărie și mediu fiindcă era în centru localității.
Oamenii nu se pot îngropa decât într-un cimitir avizat.
Trecând peste formularea întrebării, nu te îngropi și singur, ci te îngroapă rudele sau prietenii.
Iar dacă ai niște rude credincioase, sigur vor plăti pentru slujbă ca să nu îți pierzi suflețelul în iad, iar unii preoți îi taxează și pentru cotizatiile neplătite de decedații care nu au mai frecventat biserica de ani.
Și evident că rudele iubitoare plătesc oricât.
Calomnii si blasfemii specifice unor romani. Anumite taxe pentru. servicii liturgice sunt doar cu titlu informativ si benevole. De unde rezulta ca nu s-a vazut mort neingropat iar servicii prestate voluntar sunt destule, pe de alta parte Biserica vine in sprijinul credinciosilor ei si nu in imputarea lor. Astazi am citit ca la Husi a aparut inca o unitate spitaliceasca pe langa cele 50, venita in sprijinul credinciosilor, mai ales a celor cu situatii precare. Ar trebui totusi mai mult respect fata de institutiile care ajuta semenii lor. Statul insusi da un ajutor de inmormantare, care nu-i de neglijat, in jur de 5000 de lei. Poate se evidentiiaza si faptele bune ale Bisericii, peste cele cateva exceptii care exista in orice domeniu.
DAAAAAAAAAA întreabă: