Oamenii au evoluat din maimute tu te auzi? nu am evoluat din maimute, suntem maimute africane care au parasit africa acum 70 de mii de ani si sa raspandit in toata lumea, suntem mamifere, stramos comun = cimpanzeu acum 7 milioane de ani, dovezii adn aproape indentic, anatomie indentica cu un cimpanzeu, fosile gasite in africa, mai vrei dovezii?
desi sa fie clar suntem maimute clar, cimpanzeii sunt maimute si ele dar sau adaptat la acel mediu noi suntem din genul homo ele din alt gen, evolutia explica rasele umane, grupele de sange diferite, culoarea pielii, am si pe blog calatoria omului din africa asia, Australia intra macar sa vezi
Tu crezi ca doar maimutele sunt mamifere? si balena e mamifer, mamiferele au stramos comun reptilele, reptilele din amfibieni
Daca nu stii chesti elementare din aceasta categorie TPU dc mai te obosesti sa sc
Acum 3 miliarde ani aproximativ a aparut viata pe viata, sa descoperit cea mai vechie fosile datand din acea perioada, imp de miliarde de ani viata a fost sub forma de microbii apoi a urmat o explozie spontana, din arn sa trecut la adn, de la chimie la biologie sunt multe de spus, daca nu vei vedea cei adn nu poti intelege inceputul vietii si dezvoltarea ei, amfibienii = microbii
Stiu, doar ca vreau sa aud ideeile altora, vreau sa imping "stiinta" la limita sau doar sa incerc si sa vad daca cedeaza, daca ajunge la conluzia ca avem un "creator" - nu "dumnezeul" crestinilor sau a altor religii, pur si simple un "creator al vietii" (ma plictisesc si nu am altceva ce face, da ma duc in 10 min in oras si scapati cateva ore de mine))
Draga mea este gresit sa spui ca oamenii au evoluat din maimute. Maimutele si oamenii au evoluat dintr-un stramos comun.
Homos sapines si cimpanzeii au evoluat dintr-un stramos comun, noi suntem maimute
"Evolutia nu exista! Dovada; verigile intermediare nu au fost gasite niciodata! "
Eronat.
Evolutia exista! Dovada: verigule intermediare care au fost gasite:
Tiktaalik, care indică tranziția de la pești la tetrapode.
Thrinaxodon, care indică tranziția de la reptile la mamifere.
Ambulocetus, care indică tranziția de la mamifere terestre la cetacee (balene și delfini).
Archaeopteryx, care indică tranziția de la reptile la păsări.
Dar cum explici tu faptl ca primele forme de viata au fost mult mai simple decat precedentele? Pur si simplu au aparut specii din ce in ce mai complexe.
Studiind rocile s-au descoperit fosile de la primele fiinte ce populau oceanul si Pamantul. Am si o enciclopedie cu ele. Nu mai stiu cum se numeau. Pe parcurs ce avansam si analizam roci cu o vechime mai mica gasim animale mai complexe, pesti si chiar mamifere acvatice.
Nu stiu sa-ti dau exemple, ca au niste denumiri complicate animalelel alea.