In general, cand expui unui om care crede in dzeu subiectul cu extraterestrii, acesta ignora sau nu accepta ca dzeu a creat si alte forme de viata in afara de om.
Da tu tot o sa crezi in teoria ta imaginara si lipsita de dovezi? Nu te supara da asa cam suna intrebarea ta
Pai pe extraterestrii cine i-a creat?
La ei credinta in dumnezeu e o nevoie, asa ca nu pot renunta la ea.
Off, asa e... Just shut the fu*k up already...Le dai idei.
Disperarea da idei, si cum ziceam, la ei e vorba de o nevoie, am ajuns la concluzia ca e chiar instinctul de supravietuire, nu te prea poti pune cu el.
O teorie ar fi ca:extraterestri au aparut natural de-alfel ca si rasa umana, dar cica conform acelei teori extraterestri cautand aur pentru planeta lor care cica s-ar afla in centura orion au decoperit pamantul si pe pamant o rasa de primate (homo erctus), pe care ia motificat genetic (homo sapiens) ca sa munceasca in mine desi pare plauzibil lipsesc dovezile cu desavarsire.
No, zici ca au aparut natural ca rasa umana si apoi zici ca noi am fost creati de extraterestri. Eu cred ca n-am fost niciodata vizitati de ceva din exterior, de existat exista, mii sau chiar miliarde de specii de extraterestri, dar nu au calcat/zburat pe aici.
Cum am zis e doar o simpla teorie, ci nu creati ci modificati genetic eu cu totul alta varza de bruxell
Pai daca modifici ceva si iese altceva, acel altceva nu e creat?
Dap, cam aceiasi idee
Atunci tu ce parere ai despre milioanele de oameni ce dau rapoarte la mufon ca vad chestii pe cer? Si nu zic ca numai un om a raportat iti dai seama ca sunt milioane de oameni din america si din alte tari milioanele astea sunt in america dar si in europa si in asia au dat. Tu zici asa ca n-ai vazut dar o sa vezi
Maxim96 a răspuns:
Dumnezeu a creat oamenii.
Extraterestrii sunt de fapt diavoli.
Alt user pe aceeasi tema: "Inselare diavoleasca", "Nu exista alte fiinte sau specii in univers, totul este creat pentru om, universul spatiul totul este pentru om, dar daca tu zici ca exista si alte specii, atunci aratami si mie o dovada."
Imi dai voie sa-ti spun ca esti prost de puti? Daca nu, imi retrag cuvintele?
Cum poti spune ca o alta societate de pe alta planeta, care probabil a venit cu ganduri pasnice, este compusa din diavoli care ne vor doar raul?
Ai capu' rotund si minte-n colturi.
Nu sunt prost, i-ti garantez pur si simplu cunosc adevaratul adevar care este de la Dumnezeu.
El nu a creat mai multe lumi, numai oamenii sunt fiinte inteligente, iar daca sau aratat si se vor arata aceia vor fi diavoli care iau felurite chipuri ca sa insele pe oameni.Eu stiu ce vorbesc.
Asculta-ma bine, te rog. Daca ma sinucid acum, si las un bilet de adio pe care scrie ca motivul meu esti tu,"adevarul tau" si te recomand pentru titlul de "Fanaticul perfect" te superi?
Nu inteleg pentru ce sa te sinucizi?
Sa te duci in focul vesnic?
Prefer sa ma sinucid decat sa-ti mai aud tie propaganda...
Desigur, n-am probleme psihice deci n-o voi face.Desi mi-ar conveni.
Nu trebuie sa te sinucizi.Ia omule traieste si te bucura de viata. Dumnezeu cand o sa ti-o ia atunci cand va voi.
Daca mai zici ceva, nu ma sinucid. Ii ucid pe altii(gluma, desigur).Cum sa ma bucur de viata cand oameni ca tine ne imbuiba capu' cu prostii?
Nu bagam prostii, propovaduim dreapta credinta si adevarul.
Cine vrea crede si se va mantui, cine nu se va osandi!
Off, daca ai fi in locul meu si te-ai auzi ce spui...
Hai sa te intreb ceva clar:
De unde stii ca ce "predici" tu este adevarat sau drept?
Cred! Pentru ca Dumnezeu este in inima mea.
Sper sa-ti dea spasme...
Tu ai fost credincios si stii asta? Eu sunt credincios si asa ceva acum aud.
Asta nu o cred cine stie cu cine ai discutat tu asta.MA rog nu am nimic inpotriva ideii tale dar sa stii ca credinciosii stiu ca mai exista si alte fiinte in afara de om.
Chiar ma bucur atunci ca din punctul asta de vedere exista o largire a constiintei.
Asta daca exista si extraterestrii...
Unii crestini cred ca dupa ce a vazut ca oamenii de pe Terra sunt pacatosi, dumnezeu a creat alta planeta si alti oameni, de data asta a stiut in omiscienta lui sa nu mai puna pomul ala acolo? desi la cate planete sunt, toate create de el, si pe cate o fi oameni, ma indoiesc.
Am inpresia ca esti TROLL hai sa discutam serios caci nu cred ca ai 10 ani.
Nu am 10 anisori.As vrea sa mai am. E o minte inocenta si pura care nu se gandeste la religie si probleme de viata si univers.
Daca mi-ai analiza raspunsurile in general, ti-ai face o parere despre mine si nu m-ai face TROLL.
Pentru mine e o jignire sa-mi spui ca sunt troll pentru ca aici scriu tot ce constituie parerea mea cea mai profunda despre lume.
Discutam cat de serios vrei tu. Ia zi. Incepe tu.
Universul e vast liza deci e imposibil ca sa nu existe alte forme de viata
Nu incerca sa duci o discutie cu el/ea ca e o pierdere de timp, pe mine intr-un post m-a facut psihopat, la ce nimic are nu i-se potriveste deloc cu atitudinea
Sunt de acord cu tine... ca e posibil sa existe orice alta forma de viata in Univers.
Eu eram dispusa la o discutie cu ea/el si chiar eram curioasa cu privire la subiect, dar ....am ramas cu ochii in soare vad.
Asta e.
Cine nu e in stare sa-si sustina pana la capat parerea mai bine sa nu o mai faca deloc.
Ti-am zis, nimic nu i-se potriveste cu atitudinea
Cum naibi sunt ei diavoli? Bai fratele meu ei ne-au creat ne-a dat tehnlogia lor piramidele cine crezi ca le-a facut? pietrele de 1000 de tone carate kilometri cine crezi ca le-a adus de la puma punku? Nu stiai ca universu n-are linie de stop? sunt mai multe planete cu viata, dar o planeta cu viata ne-a creat dupa chipu lor mai uitate la ancient alliens si documenteaza-te si dupa aceea sa spui ca sunt diavoli, cum niste martori care nu credeau ca tine in ei au avut intalniri de gradu 4 si au vazut o creatura in forma de insecta dar alta civilizatie avea forma noastra si ei ne-au creat prin tehnlogie lor de aia suntem destepti si de aia sunt milioane de oameni care da raporturi la MUFON ca vad chestii ciudate pe cer, o sa iti dai seama cand vei muri sau vei vedea real cand o sa avansam si atunci o sa vezi creatorii tai, cred ca acuma spui iar ca sunt diavoli dar o sa-ti vezi creatori intr-o buna zi cum au vazut alti. A da si biblia este creata de oameni care sa manipuleze oameni sa-i faca sa creada in minciuna lor.O zi buna!
Sau Biblia vorbeste intr-un mod mai ciudat despre toate chestiile acelea.
Nu spun ca nu exista tampenii prin ea, dar cel putin creatia, intr-un mod metaforic poate fi interpretata corect cu ajutorul florii vietii.
Iti explic mai mult pe privat daca vrei.
In general, cand expui unui om care crede in dzeu subiectul cu extraterestrii, acesta ignora sau nu accepta ca dzeu a creat si alte forme de viata in afara de om.
Asta ma enerveaza la voi. Cum poti sa fi sigura de acest lucru doar fiindca altii au zis ca asa e?
Tu nu poti pricepe, ca un extracterist, poate fi ori nu, deocamdata este o fantezie.dar posibil fiinta.ori dumnezeu e totul.nu e o persoana, este totul.nu ce vom imbratisa noi e problema.ci cu cata adorare il vei imbratisa tu pe Dumnezeu si pe Iisus cel rastignit, nu mai putin pe sfantul Duh. dupa cum s-a lepadat petru de frica, si credinta putina asa o sa faceti voi devenind cei mai credinciosi.dar nu veti putea pacali pe nimeni.
Multi oameni au fost rastigniti asa ca Iisus n-a avut nimic special. Bit*h please...
Este fantezie fiindca nu are parte de dovezi? Nici Biblia nu are dovezi si voi credeti ce scrie in ea deci...
Din cate stiu eu, raelienii ii considera pe extraterestrii drept creatorii fiintelor umane. Eu nu sunt de acord cu ei nu pentru ca o consider o aberantie ci deoarece si extraterestii au fost creati de catre cineva. Acum, daca acest cineva sau ceva este Dumnezeul aratat de catre societatea de astazi, asta ramane de vazut. Totusi, trebuie sa acceptam faptul ca Bibilia este o carte de istorie foarte importanta si este codul de valori pe care se bazeaza o societate normala, o familie, un individ. In ceea ce il priveste pe Iisus, nimeni nu poate spune ca nu a fost important pentru ca nu este asta. Iisus ca si personaj istoric si, pe urma, religios, a schimbat lumea in care traim noi acum. De asta, Noul Testament il mentioneaza.
O ipoteza conform careia oamenii au fost creati de extraterestrii.
Intrebarea este daca credinciosii vor crede ca acestia sunt creatorii sau vor crede tot in Dumnezeu/Allah/Monstru' de Spaghette. Inteles-ai?
Inteleg doar ca fiinta umana este foarte usor de manipulat.Noi doar ii dam ideea omului si el uite unde ajunge )