Corect, dar sa crezi in povesti cu o logica stramba si si apoi sa le ridici la rang de cunoastere reala e dovada de naivitate, credulitate si mai putin de inteligenta.
Steregoi vezi ca eu sunt banat desi au trecut deja 32 de zile dar asta e, in Romania o luna tine mai mult, iti spun asta ca sa nu imi scrii multe ca nu iti pot raspunde, am doar 5 ras pe zi
iisus spune cei care nu cred ca sunt fiul lui iahve vor arde pe vechi in iad,stii versetele lasa vrajeala ca nu tine,nu stim de cv ani,degeaba bagi vrajeli,din dragoste a dat si cancer copiilor, din dragoste da cutremure, urganele care ucid sute de mii de oameni, ma lasi, cu dragostea lui, macar iahve din vt nu e atat de ipocrit precum iisus
B a trecut proba timpului si o va trece in continuare. Tu nu ai decat sa te lauzi cu "stiinta" pe care crezi ca o cunosti.
Mai vedem noi cine gandeste gresit. Sper sa nu fie prea tarziu pentru tine.
Vezi ca esti pe lista neagra a lui Zeus, cica o sa-ti distruga si ultimul neuron.
Nimic nu vesnic, vine si sfarsitul B. N-am spus ca cunosc stiinta, mai repede as spune ca nu. Stiinta o apreciez ca da rezultate pe cand B e o fantezie si nu te poti baza pe ea.
Sfarsitul vine pentru toti, ca nimeni nu traieste vesnic, iar B va mai dainui mult de aici inainte ca de prostie nu ducem lipsa niciodata.
Sfarsitul prezis in Biblie nu vine pentru toti ci doar pentru cei care nu-L respecta pe Dumnezeu si nu-I acorda atentia cuvenita.
Am studiat etica la facultatea de filosofie. Prof. Adrian Mirou a predat un curs de etica aplicata (adica filosofie analitica). El nu a afirmat ca Biblia e buna, nu a afirmat ca Biblia e rea, pur si simplu a predat intregul curs fara sa mentioneze Biblia.
Din punct de vedere istoric, moralitatea n-a fost inventata de iudeo-crestinatate. China si Japonia au etica, dar etica lor nu are aproape nicio legatura cu Biblia.
Are legatura cu Dumnezeu Tatal. Biblia e doar o compilatie.