In viata 3 lucruri conteaza:
Credinta Speranta Si Dragostea (cea mai importanta fiind dragostea,iubirea)
Restul nu mai conteaza(poti sa-ti imaginezi ce vrei,si sa fii in orice religie) sa pupi icoane .sa nu pupi icoane,sa crezi in preoti ,sa nu crezi,sa crezi in minuni ,sa nu crezi.
Dumnezeu stie ca ce faci faci pentru El.
Dumnezeu este Calea,Adevarul si Viata.Fac voia Lui,am o inima sincera si curata in fata Lui,incerc sa umblu in legea si adevarul Lui.
Poti sa crezi,poti sa nu crezi insa Cand faci bine,te aliezi cu Dumnezeu,cand faci rau,te indepartezi de Dumnezeu(indiferent de religie sau de nereligie).
Dumnezeu ne-a creat pentru ca ne iubea chiar daca nu ne crease inca. El ne iubeste si ne cunoaste inainte sa ne nastem. Nu intelege toata lumea chestiile astea. Trebuie sa citesti despre asta ca sa ai o viziune mai clara.
Dumnezeu conteaza cel mai mult pentru ca el este Creatorul a tot ce vezi dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa conteze si altceva
Mai sincer e fff desteapta intrebarea si chiar nu prea stiu ce sa raspund xD dar singurul lucru care imi vine in cap e ceva de genul: Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea Lui deci ar trebui sa gandim ( sau macar sa simtim ) cum o face si El. Deci de exemplu daca ai o buna dispozitie sau vrei sa te bucuri de o reusita presupun ca o imparti si cu altii nu? gen petreceri sau macar vorbesti cu alte persoane care se bucura pentru tine si tu pentru ele s.a.m.d. Sper ca ai inteles ideea pe care am incercat sa ti-o transmit si iarta-ma daca nu e un raspuns prea exact sau corect sau am suparat pe cineva cu asta...
recedaniel3 întreabă: