Păcat că legea este imposibil de aplicat, eu nu pot să-i iubesc pe toți care se încadrează la categoria „aproape". Ura a existat și o să existe mereu.
Când faci referire la un text din Biblie trebuie să scrii cartea, capitolul și versetele.
Nu,pentru ca las optiunea sa caute pe google. Daca scriu de Biblie, nu vor mai da atentie.
Unde nu e credinta in Dumnezeu nimic nu e! sa dea Bunul Dumnezeu sa ne lumineze mintile intunecate de patimi si pacate.
Dacă îţi iubeşti aproapele şi leagea 2 pe Dumnezeu asta ar înseamna să mă doară-n **** de oamenii din lumea a treia. Dacă aproapele meu e leneş, şi nu mai munceşte doar să se lase ajutat de proşti... Singura lege este aceea că supravieţuieşte cel puternic, iar cel slab cerşeşte milă.
Nu, este adevarat, din fericire sau din pacate, depinde cum privesti problema, dumnezeu (daca el exista) ne-a lasat capacitatea de a avea liber arbitru, adica capacitatea de a gandi (de care prea putini se folosesc) si de a lua propriile decizii, asa ca in tot deauna se va trezi cineva care sa se gandeasca sa faca a; ftel dacat turma. fara liber arbitru am fi usor manipulabili, si asa majoritatea se lasa manipulati foarte usor de biserica si de media.
Da chiar astazi am asistat la inmormantarea unui var de al meu si chiar popa spunea ca in viata aceasta exista o permanenta lupta intre bine si rau si ca dumnezeu ingaduie si diavolului sa fara furori printe pamanteni...
Iti dau dreptate, soro draga.Toti pe acest pamant suntem frati dar, in ziua de azi banul ni-a luat toate mintile.
Sunt persoane care o respecta, problema e ca noi invatam doar de la cei cu bani ceea ce trebuie sa facem. Si viata asta singura iti arata drumul... FARA BANII MORI DE FOAME. corect?
" Lumea a inceput printr-o negustorie, deoarece Adam a vandut raiul pe un mar. "
Honore de Balzac ( 1799 - 1850 )