"De care parte te-ai da?"
Oamenii sunt mai slabi decât îngerii. Ca atare n-ai mai avea putere de alegere. În principiu vom fi sclavi.
Când Mântuitorul a fost prins și pus pe cruce, ucenicii au fugit, s-au împrăștiat.
Niciun înger și niciun om nu ar sluji unui dictator sadic care își găsește plăcerea în rău. Atunci sinuciderea nu ar mai fi păcat.
Dar măcar că vorbim astfel, totuși este bine să nu medităm la astfel de scenarii negative. Este spre binele nostru să medităm la făgăduințele lui Dumnezeu care în El sunt toate "Da" și "Amin".
Exact. Dar studiul asta provine din niste documentare ceva si de asta întrebăm. Poate imi spuneai numele unui documentar pe care l.ai vazut ca sa ma bag la vizionat.
Cel mai mult mi-a placut seria documentarului Povestea lui Dumnezeu(The Story of God) - relatată de Morgan Freeman
Acest documentar incearca sa inteleaga misterul religiilor de pe mapamond.
Despre extraterestrii sunt anumite dovezi care inca nu sunt elucidate complet, dar aici ramane la aprecierea fiecaruia.
Ce documentar imi recomanzi?
Nu l.am văzut. O sa vad care e treaba cu el. Oricum din ce vad din descriere si trailer e un copil mic pe langa documentarul meu preferat de 16 sezoane care prezinta teoria extraterestra și presupune că textele istorice, arheologia, religia și mitologia conțin probe despre contactul dintre extratereștri și oameni.
Am incarcat in drive un episod din sezonul 16 episodul 1 pentru diferite ocazii ca acestea de a da share https://drive.google.com/file/d/1cE22HuG-NKQ-lzq6zo8Dgkw_FQBIz7bf/view
O sa ma uit de asemenea, si poate voi gasi toate sezoanele la el.
Deocamdată nu se gasesc toate sezoanele cu subtitrare in romana dar am luat legătura cu un site de filme si seriale online romanesc sa posteze toate sezoanele cu subtitrare si au fost de acord. Imd ce este gata o sa.ti dau link.
A, ok atunci, imi scrii aici sau la adresa beniaminpatra@yahoo.com in caz de nu voi mai intra pe TPU.
Si, ma bucur ca te-am cunoscut.
Ti-am spus ca am incheiat discutia! Mai esti si needucat si jignesti. Tu esti competent? Termina cu jignirile daca nu vrei sa faci pasi de pe aici!