| Moisie a întrebat:

Daca religia crestina este o continuare a iudaismului, si se stie ca Dumnezeu NU a inspirat popii crestini sa scrie Biblia, ci a inspirat pe rabinii iudei cu sute de ani inaintea aparitiei crestinismului, cum va explicati faptul ca pe baza aceleiasi Biblii, aceste doua religii se deosebesc atat de mult?
Cine credeti ca a mintit?
Cumva iudaismul care respecta Legea lui Dumnezeusi si au lasat scriptura nemodificata timp de cca 3000 de ani exact asa cum le-a cerut Dumnezeu, sau crestinii care au schimbat Legea Lui Dumnezeu la cererea unui criminal numit Apototlul Pavel, si il slaveswc ca Dumnezeu pe cel care singur se recunoaste ca fiind Lucifer, si Stapanul cheilor Iadului?
Si cine duce oamenii in eroare?
Si cine va trage consecintele acestei "lucrari diabolice" de ratacire a oamenilor?
Nu cumva crestinii?

6 răspunsuri:
| Lory_Naty_1996 a răspuns:

Eu ti-as reconmanda sa citesti putin Biblia si Talmudul de acolo cred ca ai putea avea o concluzie :3

| Moisie explică (pentru Lory_Naty_1996):

Eu concluziile le-am tras de mult!
Asa ca pun intrebari ca sa vad daca cineva este capabil sa ma convinga daca am tras o concluzie gresita sau una buna! Acum e randul tau sa raspunzi, daca te duce capusorul, EXACT la ceea ce eu am intrebat, si nu la ce face Bianca Draguseanu?
Ce zici...esti in stare sa raspunzi?
Sa vedem...

| Lory_Naty_1996 a răspuns (pentru Moisie):

Mie una mi-e lene sa citesc atatea chesti neinteresante asa ca daca poti spune-mi pe scurt laughing

Daca te-ar interesa sa STII atunci ai citi, dar probabil ca pentru cei ca tine este mult mai usor sa crezi asa a proasta orice!
Asa ca crede mai departe ca iti va ramane mintea mai odihnita.

| Lory_Naty_1996 a răspuns (pentru Moisie):

Clar ca mi-o odihnesc sa NU imi bat capul cu prosti de ale tale :3

Vezi daca ai treaba prin bucatarie, ca aici nu sunt discutii pentru cei de nivelul tau!