Creca ateii! Astia iar nimici fara mila pe cand pocaiti ar urla la ei cu biblia in mana ca vor intra in iad fraieri!
"Pocaitii", din cate stiu eu, sunt o secta destul de mica. Ateii sunt mult mai multi si au un avantaj politic si tehnologic.
Sa-ti spun ca pocatitii nu ar face un razboi pentru ca noi nu avem voie sa ucidem.Noi trebuie sa luptam cu pacatul cu Satan nu cu oameni.Ce rost are un razboi cu oameni?
ar castiga ateii pentru ca crestini nu ucid dar nu spun ca toti atei pot ucide caci sunt si uni care sunt educati nu ca alti.
Deci probabil ca ar castiga ateii, deoarece pe noi pocaitii ne invata biserica sa respectam cele 10 porunci, printre care si cea care ne spune sa nu ucidem. Dar oricum nu conteaza cine castiga aici pe Pamant, conteaza, si trebuie sa ne gandim cum sa facem sa castigam acel loc promis de Dumnezeu sus in Rai. Pentru ca este locul unde vom ramane in vesnicie. Si oricum nu vad de ce sa se produca un asemenea razboi.
Nu exista "aatei" si "pocaiti"
exista doar cei ce cred, si cei ce nu cred.
ai pus cea mai cretina intrebare pe care am vazut-o azi.si crede-ma.am vazut muuulte.
Pai sincer ce rost are sa pui o asa intrebare?
si daca am o tastatura cretina care e problema ta?
ramaii in lumea ta mica si neagra in care crezi ca daca esti ateu esti mare jmecher.**** nu trebuie neaparat sa crezi in Dumnezeu da` daca nu o faci sincer nu ne intereseaza.
deci descide ochii, gandeste-te la problemele pe care o sa le ai in viata, numai pune intebari cretine si numai asculta lady gaga cand te dai mare ateu.
Chuck Norris... Cred ca Atei.Cunosc un amic care este ateu si este calm...insa daca il calca pe cineva pe coada turbeaza
Omenirea a evoluat mult. Oamenii cu capul pe umeri nu ar lua parte unei ipocrizii ca aceasta.
Si eu sunt ateu,dar asta nu inseamna ca sunt nemiloasa, sunt buna cu oamenii si nu astept "rasplata lui Dumnezeu", deoarece cel mai frumos lucru de pe lume e sa fii fericit pentru ca poti face alti oameni fericiti.
In primul rand nu se zice pocaiti si pocaitii inseamna ca au credinta in Dumnezeu asa zisipocaitii sunt de multe religii Baptisti Penticostali... ei sunt proveniti din America si in Europa si eu cred ca nu ar fi niciun razboi deoarece pocaitii sunt mai credinciosii decat noi si sunt un fel de pacifistii
Incredibil ateii cred in vreun zeu in care oare?
In zeul ateu
Nu vrei sa te inchini si tu lui? in fiecare zi descopar tot mai multe http://ro.wikipedia.org/wiki/Ateism
Wooow esti incredibil omule
Cu ce ii ajuta dumnezeu le da Kevlaruri si AK47?
Ai uitat de deagle si flash
ATEU: Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități.
Multumit?