| Classiffied a întrebat:

Dacă se dovedește că adevărata relatia amoroasă dintre Iisus si Maria Magdalena ar duce asta la distrugerea creștinismului?

11 răspunsuri:
| LupusDei1993 a răspuns:

Este deja Codul lui Davinci dar nu e nimic oficial

| Meme10Memu a răspuns:

Nu se dovedeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teoria asta am vazut.o in codul lui da vinci.

| halogen001 a răspuns:

Crestinismul e bazat oricum pe fantezie, pe povesti false inventate pentru prostirea naivilor nestiutori si creduli, deci cu sau fara relatie, tot fantezie ramane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O minciună nu se poate dovedi că este adevărată.winking

| Panamax a răspuns:

Teoria cu Magdalena era de ochii lumii deoarece lui Iisus ii placeau barbatii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai cum să dovedești asta. Și în creștinism numai cretinii cred că Isus nu făcea și el sex cu femeile, adică că era eunuc, și că sexul ar fi fost în cazul lui un păcat. Dacă evangheliștii nu au abordat viața sexuală a lui Isus când au scris Biblia, este fiindcă au avut alte scopuri cu scrierea ei.

| Meme10Memu a răspuns:

Crestinismul va cuprinde intregul pamant atunci cand va veni imparatia lui Iehova Dumnezeu si pe pamant. Acel timp este foarte aproape.

www.jw.org.

| doctorandus a răspuns:

Se poate crede orice despre sexualitatea lui Isus, deoarece nu exista izvoare istorice despre acest lucru.

| CostinAlamariu a răspuns:

Stai linistit. E imposibil sa se dovedeasca asa ceva deoarece toata povestea asta a fost inventata de un scriitor de povesti fictive.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Hristos a fost si este fara de pacat. "Cine dintre voi Ma vadeste de pacat?" - Ioan 8:46; "Că nu avem Arhiereu care să nu poată suferi cu noi în slăbiciunile noastre, ci ispitit întru toate după asemănarea noastră, afară de păcat." - Evrei 4:15
"Un astfel de Arhiereu se cuvenea să avem: sfânt, fără de răutate, fără de pată, osebit de cei păcătoşi, şi fiind mai presus decât cerurile." - Evrei 7:26
Hristos, Cel ce este peste toate Dumnezeu binecuvantat in veci. Amin! - Romani 9, 5 Blasfemiile unor instrumente diavolesti nu pot fi dovedite niciodata; raman pur si simplu niste insulte, din pizma si ura necuratului, pe care Crucea l-a infrant.
Iar crestinismul nu poate fi niciodata distrus, deoarece avem asigurarea Domnului: "Biserica Mea nici portile iadului nu o vor birui." - Matei 16, 18