| ionutandrei2003 a întrebat:

Daca starea intr-o anestezie este de incostienta absoluta, de unde stim ca starea de dupa moarte nu este la fel?

Răspuns Câştigător
| 6684464 a răspuns:

Pf, acum inteleg la ce te-ai referit. Dar nu cred ca se refera la a fi ei(mortii) inconstienti ci la faptul ca nu isi mai aminteste nimeni de ei. Mai am niste Biblii vechi si unele si mai vechi si in astea scrie "pomenirea", ca sa intelegi ce vreau sa spun. Pomenire=amintire asta vreau sa spun.

Poate mai sunt versete care arata ca mortii sunt inconstienti(si mi-ar place sa mi le spui) dar asta un cred ca este unul dintre ele.

40 răspunsuri:
| fllu07 a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Ce te intreb eu, si ce raspunzi tu?
nu sti sa citesti? Despre dumnezeu, existenta lui, presonalitate si caracter discutam cu alta ocazie, acum raspunde la chestiunea ridicata de mine. nu bate cammpii, sau ai scapat din "lanturile" sclaviei religioase incat fugi si nu te mai poti opri? hai, concetreaza-te. stiu ca poti. sunt sigur.

| ionutandrei2003 explică:

Flu 07 eu vorbeam cu velajohnny si gaia.

| ionutandrei2003 explică:

Flu 07 dar cand este dupa tine viata vesnica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VelaJohnny):

Vad ca si acum eviti sa raspunzi. Jalnic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ionutandrei2003):

Nu ai specificat nimic in intrebare legat de o singura religie. Chiar si asa, cel mai corect era sa astepti raspunsuri din mai multe puncte de vedere nu doar dintr-un singur punct, dintr-o singura religie.

Chiar si asa, eu l-am intrebat pe vela de ce trebuie sa ne luam dupa religia si cartea lui religioasa. Nu ti se par intrebari bune? Nu consideri ca trebuie sa ofere niste argumente bune pentru religia lui daca tot sustine ca a lui e miezul din fanta? Din moment ce sunt foarte multe religii si fiecare zice cate ceva cand vine vorba de moarte, nu crezi ca varianta lui vela are competitie si ca daca afirma ca trebuie sa ne luam dupa biblie si ca biblia are dreptate, atunci trebuie sa prezinte dovezi si argumente valide?

Dupa cum observi, vela evita sa ofere niste argumente pentru religia / cartea lui. Ce concluzie poti trage din asta?

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru fllu07):

Ai scris:
""acelasi Dumnezeu care a inspirat scrierea Bibliei""
Rahat.
""in Biblie gasim norme morale din partea lui Dumnezeu ""
Rahat
"care a stabilit norme morale pentru oameni,"
Fals, a stabilit reguli strict pentru poporul sau pe care decat evreii si combatantii ISIS le mai respecta.

Ai pus si o intrebare este adevarat:
"stii la ce ma gandeam?"

Nu, nu stiu la te te gandeai, probabil la vreun verset din rahatul ala de Biblie care oricum trebuie sa-i scrii numele cu majuscula.
Indoctrinarea religioasa te impiedica sa mai gandesti.
Momentul prezent este tot ce conteaza.O spun legile fizicii.
Timpul este doar o iluzie.
Dar asta nu o sa gasesti scris in povestile din Biblie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru fllu07):

Daca "ea nu este dupa moarte",atunci cand? Este clar ca aici,pe Pamant, suntem doar niste trecatori, epuizam energia si, precum o lumanare, ne stingem.

| RAY a răspuns:

Pentru ca din aia isi mai revi in scimb din moarte nu niciodata

| 6684464 a răspuns (pentru fllu07):

Am raspuns in ordine la :
1. "unde este viata asta vesnica?"
2. "ce vrea sa insemne?
3. "cand va fi?"
4. "exista cu adevarat sau este doar un miraj?"
5. "ce te face sa crezi ca viata vesnica este dupa moarte?"

| danay72 a răspuns:

Dar Biblia spune chiar acest lucru, ca omul când moare este inconștient, nu mai știe nimic.Eclesiastul 9:5, 6,10