| CinevaNou a întrebat:

Daca sunt un bun crestin si m-am rugat neincetat ani de zile, presupunand ca intr-o buna zi imi va raspunde Dumnezeu, ar trebui sa ma bucur sau sa incep sa-mi fac griji?

14 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Nu e suficient sa ne rugam, trebuie si sa aplicam ce invatam din Biblie. iacov2:26

| Narcis2007 a răspuns:

Ar trebui sa te intrebi de ce nu iti raspunde

| usuk a răspuns:

Nu fi "un bun crestin" ci un om nobil
nu astepta raspuns de la diversele nascociri umane, ci roaga-te si poarta-te bine cu cei din jurul tau, ca ei sa-ti dea un "raspuns" tie, si celorlalti despre tine

| Holiday a răspuns:

In primul rand ar trebui sa fii ingrijorat ca astepti ceva de la niste personaje dintr-o poveste.

| sublime89 a răspuns:

Dupa o vreme, orice om intreg la cap ar trebui sa-si faca griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca un orb s-a nascut asa, a trait 40 de ani pentru ca prin vindecarea lui de catre Iisus Hristos sa se vada slava si puterea Domnului Dumnezeu gandeste-te cat si cum trebuie sa te rogi tu, ce trebuie sa ceri in rugaciunea ta, ca sa-ti indeplineasca Dumnezeu ruga? tu masori ruga in ani? altii au ajuns ca viata lor sa fie o permanenta ruga si asta cu bucurie si fericire.nu-ti fa griji. Dumnezeu stie ce iti trebuie si da totul.tu doar roaga-te cu credinta.

| Vektor a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu chiar crezi prostiile ce le scrii?
adica altii se roaga pentru copii, parinti, prieteni care sufera de boli incurabile sau sunt unii care se roaga, fiind disperati ca o sa-i dea afara din casa si nu or sa aiba unde locui in mijlocul iernii..si tu aberezi ca dumnezeu asculta si iti da...

apropo pentru voi astia ce va rugati de numa numa. in biblie scrie ca dupa potop Dzeu a zis ca nu se va mai baga in viata oamenilor. deci va rugati degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.imipun mintea ci nuste copii frustrati care chipurile au nevoie de ajutor. unii chiar au.si ii ajut. unii nu fiindca sant prea destepti si cam dau in gropi.cam ca bula care a murit in accident de avion.se uita dupa un avion pe sus si a cazut intr-o groapa.

| QweRty777 a răspuns:

Bucurate esti un bun crestin, vei ajunge in rai

| Otylayall a răspuns:

Nu,nu ar trebui. e foarte bine ceea ce faci, doar ca Dumnezeu iti raspunde numai ca tu nu il auzi, prin fapte si prin tot ce-ti da in fiecare zi. big grin

| Alin_Danutzz_1999 a răspuns:

Eu zic sa te rogi incontinuoare

| GunsNRoses44 a răspuns:

Daca pui suflet in ceea ce faci, si te comporti omeneste ca un adevarat crestin, ar trebui sa te bucuri. Dar nu astepta o rasplata: ''Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana''

| piticot1 a răspuns:

Nu ai de ce sa iti faci griji! Continua sa faci astawinking