| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

Daca ti-ai putea ceda locul din Rai, i l-ai ceda unei persoane dragi/iubite? dar daca persoana face parte din familie?

9 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Asa ceva nu este posibil, insa pot sa le spun celor dragi ca inca de aici isi pregatesc locul unde isi vor petrece vesnicia.Alegerea ne apartine.

Răspuns utilizator avertizat
| CandyTetris a răspuns:

NIMENI.Nu am de gand sa dau cel mai bun lucru din lume, pe care l-am castigat cu truda unei vieti intregi unuia care nu a facut decat sa ma evite sau sa rada cand am incercat sa-i zic ca are niste lucruri de reparat!
P.S.:Sunt sigura ca toate persoanele la care tin vor fi in raihappy.

| ROBERT89 a răspuns:

Miscator.Cred ca am nevoie la baie. Ceva se misca.

Răspuns utilizator avertizat
| ndc a răspuns:

Necredinciosule! Cum adica, nu crezi in Pokemon?

| iulicika1414 a răspuns:

Io nu as ceda locul meu din rai la nimeni,singura nu stiu unde voi ajunge, si la sfirsit fiecare se alege cu ceia ce merita, nu trebuie sa riscam noi pentru faptele altuia.Si daca mor eu inaintea lui? cum sa-i dau loculpoate ajung in iad? Sau daca moare el innaintea mea cum sa il dau dac nici nu stiu unde voi ajunge eu!

| Neimportant a răspuns:

Aș ceda locul meu în rai unei persoane care a făcut mult rău și acum vrea să repare cate ceva. Decât să ajungă în iad, eu aș zice că merită a 2 a șansă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate asa ceva. Dumnezeu nu ne pune in fata absurditati.doar doua cai foarte concrete; viata si moartea.in cel mai rau caz si bun din punct de vedere biblic, iti poti da viata pentru semenul tau. Iisus si-a dat-o pentru toti cei traitori pe pamant in toate veacurile.dar vesnicia nu si-o poate hotara nimeni.