Ok...atunci fiecare ar trebui sa-si pastreze ideile, iar atunci cand vine vorba despre credinta sau ateism, sa ne punem pe silentios, sau cum ray? sa va cunosc pe toti, ca pe urma sa ma pot da cu parerea, nici 100 de ani nu-mi ajunge
Eu unu am vrut sa clarific niste lucruri am vrut sa spun sa nu mai ne acuzam intre noi pentru cele petrecute in trecut, ba exprimate liber
Aha, am inteles acum
Salut Raymusic eu cred ca asa ar fi destul de bine eu vad unii pe site-ul acesta ca ei Cred ca Atheismul este Satanist si face crime da mai multe crime fac crestinii mai ti minte femeia aia penticostala care si-a omorat copilul spunand ca asa i-a poruncit dumnezeu ca a citat un Pasaj din biblie Iubesteti aproapele i-ar daca il iubesti adul ca jertfa bunului dumnezeu deci inseamna ca Crestinismu fac mai multe crime in numele lui Satan si Dumnezeu
si Ateistii eu nu am auzit nici de o crima facuta de ei deci am dreptate Ray si eu sunt Ateu
Nu poti sasi dau dreptate nici sa te contrazic ca daca isi dau dreptate ar spune uni ca tin cu ateii daca nu ai spune tu nu ca nu tin cu tine
daca e vb sa gandesc rational sa trag o concluzie cat rau a facut crestinismul si cat a facut ateismul, mult mai rau a facut crestinismul, faza cu satanisti sectanti sunt obsedati lasa-i in lumea lor ignorai pentru ei pamantul e plat, are 6000 de ani, serpii vb, oamenii invie, merg pe apa etc ei chiar spun ca vb in limbii si spun ca vb cu dumnezeu la propiu
ma bucur ca esti ateu
Man ma bucur ca recunosti si tu anumite lucruri in topicul tau. Topicul este in proportie de 90% adevarat si da nu ar mai trebui sa ne razboim intre noi findca ne razboim degeaba parerea mea dar oare cum sa convig eu atatia oameni sa nu se mai razboiasca ca nu am cum. Parerea mea este una si clara categoria religie trebuie desfintata.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: