Traim intr-o tara teocratica..cu multi indivizi indoctrinati...majoritatea nu a inteles ce ai expus aici; Vor mai trebui sa treaca inca cateva generatii pentru ca sa renuntam complet a ne mai ghida viata dupa niste basme...
Mai plimba ursul! E Pastele si n-am de gand sa imi stric sarbatoarea pentru o fufa. Ai o rubrica care se numeste 'Stiinta si filozofie' unde te poti manifesta, si ai tot anul la dispozitie pentru argumentatii. Te-ai gasit acum...
Inca de la inceput ai luat-o pe aratura; conceptie adn.cuvantul intrupat, Iisus Hristos.si Dumnezeu a zis; sa fie lumina.Cuvantul s-a nascut si a facut lumina.deci este primul si unicul nascut din Dumnezeu tatal. s-a nascut mai inainte de toti vecii. a facut universul, fiindca prin el, toate s-au facut. el fiul este cel caruia i s-a dat intreaga putere in cer si pe pamant. ce au toate acestea ramona cu conceptia si cu adn-ul? tu gandesti? numa pamanteste cu creierul de lut? cu intelighentia ce faci? ai adormit-o si visezi doar sex si nu concepi existenta decat cu *** inauntru? despre ce vorbim? eu despe Dumnezeu si tu despre sex? frumoasa discutie acum de paste.imi pare rau dar te las.sa fii iubita.
Mai raymusic putin ganditorule? daca Dumnezeu a spus ca din pamant santem si in pamant vom merge, cu vrei sa ajungi in rai instantaneu? noi am murit ca plata a pacatului lui adam. dar inviem in Iisus hristos care este viata si care a biruit efectul pacatului lui adam el care a creat totul.
1)Vorbim de supranatural. Dumnezeu a facut toate lucrurile materiale inclusiv omul. Crezi k ii era greu sa il faca pe Isus sa il puna in pantecele Mariei
2)El s-a sacrificat pentru noi oamenii. Tatal lui Isus nu este tot Isus. Isus este fiul. Dumnezeu nu i-a spus nimic ca va urma sa fie sacrificat. Bunatatea uimitoare a lui Isus insa ne-a salvat. Exista dovezi istorice ca Isus chiar a existat si a fost rastignit!
3)In corpul uman nu avea puteri nelimitate. Puterea sa limitata atunci si aceea venea de la Dumnezeu. Dumnezeu a vrut sa ii pedepseasca pe oamenii care l-au rastignit dar Isus a zis: "Opreste-te Doamne ca nu stiu ce fac".
4)Adam si Eva find primii oameni au pacatuit plus ca ei erau facuti aproape perfect..nu trebuia sa pacatuiasca. Dumnezeu a pedepsit atunci toate generatiile care urmau pana la Isus
5)Tu te auzi ce spui?
6)Eliberarea aceasta nu era mult asteptata sa stii. Isus nu stia ca va fi spanzurat pe cruce.
De acum nu iti mai raspund la nicio intrebare ca nu mai are rost.
Nu te-ai referit decat la prima parte aceea cu conceptia aberanta a lui Isus. De restul ideilor nu zici nimic?
Apropo e usor sa poti crede ca un zeu a zis sa fie lumina si s-a facut totul? Poti sa crezi asa usor asta? Doar in urma unei carti scrise acum mii de ani?
Si ce sa discutam despre celelalte? ce vrei tu? sa intelegi urmatoarele aspecte? vad ca ai facut deka procesul crestinismului si ai ajuns la o concluzie.sa fii sanatoasa, si sa crezi ce vrei tu, ca pe noi crestinii nu ne deranjeaza.eu am o baza a credintei mele.ca sa nu mor prost, pe cand eram ateu de 16 ani si destept nevoie mare, am fost si eu curios sa cunosc baza credintei mele si a stramosilor mei. iaca, la 48 de ani ajunsei sa cred cu tarie ca este Dumnezeu si are un plan de mantuire pentru noi oamenii.nu pot eu intelege vesnicia, ca am creierul micut, dar o moarte vesnica nu e de dorit, iar o viata vesnica ar trebui sa fie telul oricarui muritor.parerea mea.
Classiffied întreabă:
frato întreabă: