De cand ai devenit tu, judecatorul nostru? Ai facut toate astea inaintea noastra si noi nu stim? Atentie, cum judeci vei fi judecat.
"Atentie, cum judeci vei fi judecat." ai zis si tu o data ceva inteligent mai Danute . voi astia religiosii care credeti ca unii sunt satanisti doar pentru ca asculta un anumit tip de muzica, ipocritilor
De unde sti tu ce cred eu? Satanismul este cu totul altceva, dar si muzica are locul ei bine determinat in gandirea si comportamentul unui om.
O zi de iarna era cand am facut acest lucru, dar mai tarziu cand i-am gasit un serviciu si un loc cald in care sa stea acesta a preferat strada in locul disciplinei...
BINEINTELES, NU TOTI SUNT ASA! Am avut poate ghinionul de a-l intalni pe acel unul dintr-o suta, dar tot o victima a propriei familii era si el...
Nu. Doar mi-am schimbat opinia despre crestinism.
Crestinismul este un program creat de evrei pentru a controla masele de populatie. Crestinismul a tinut in loc evoluarea omenirii multi ani, amintiti-va de inchizitie unde toti care stiau adevărul si se chinuiau sa descopere misterele Pământului au fost arsi pe rug. Sigur, unii va aflati la un nivel atât de ridicat de indoctrinare încât nu ma veti crede, si nici pe altui, dar este treapa voastră daca vreti sa evoluati, daca vreti ca copii vostri sa evolueze.
AliGab, daca tu ai fi citit ceva din acel link, ai fi descoperit legatura dintre evrei si crestinism. Evreii au creeat crestinismul, "dzeu" nu exista, e ceva creeat de ei pentru a putea controla masele de populatie.
De ce nu faci tu acest lucru? sa fii un om cu adevarat cresti nu inseamna sa iti pese mereu de altii si pina la urma urmii il ajuti deoar cu ce poti. Intrebarea ta e destul de buna care trebuie gindita bine sa fii un cresti adevarat inseamna sa asculti de cuvintul lui adica tot ce este scris in scriptura acolo nu scrie sa aduci in casa ta oameni saraci ci sa ii ajuti ei doar un singur lucru trebuie sa faca daca au grestit sa isi ceara iertatre de la Dumnezeu.
DeProfundis99 întreabă: