Frate tu observi ca vreo 3 sferturi din lumea asta e ortodoxa sau catolica, in orice caz crede in Dumnezeu si Iisus si in Biblie sau Coran? crezi ca daca spui tu ca religia asta crestina e ceva din flori o sa te asculte cineva cu o minte intreaga? realizezi macar ca nu ai cum sa schimbi atata lume doar pentru ca faci tu parte din vreo secta..nu sunt 2-3 tari sunt atatea miliarde de oameni care sunt crestini si cred in Legile astea pe care tu consideri ca e o minciuna sau ceva de genu...revino-ti frate, pe bune n-ai cum sa schimbi 3 sferturi din glob
Care "adevar" fratioare, "adevarul" TAU?
Cumva ai ajuns EXPONENTUL INTELEPCINII UNIVERSALE"? Ti-a crescut IQ-ul la 1000 si n-am aflat? Spune-ne repede ca se zbuciuma "nestiinta" in noi sa aflam "adevarul tau". Apropos, dimineata cand te scoli, folosesti oglinda? Cumva ai vazut pe Regele Solomon (cel mai destept om pacatos de pe terra) in ea si vrei sa ne spui si noua? Ce vezi in oglinda nu este Regele Solomon ca ala e mort de 3000 de ani, tinere filozof ci un anonim oarecare.
E o mare prostie ce ai zis! Cred ca esti cineva de alta religie si care vrea sa ne faca pe noi sa nu mai credem in Dumnezeu!
Vorbesti prostii cat casa!
Ele sunt deja de mult demonstrate, dar cum tu in loc de astro-fizica citesti doar carti scrise de oameni primitivi nu ai cum sa fi la zi la capitolul Cunoastere.
Ele nu au aparut din nimic, ci se se stie si din ce au aparut, im spetza "gaurile negre" care si se gasesc in tot Universul si "inghit" stele si parti de galaxii chiar si in prezent, asa ca nu este ceva noua si necunoscut, pentru ca aceste fenomene de deplasare a astrilor catre o gaura neagra sau spre extindere plecand de la un punct comun, se pot masura cu cele mai moderne si mai performante telescoape si radiotelescoape!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: