Credinţa se manifestă exact nu numai pentru divinităţi, dar în cazul creştinilor când aud cuvântul credinţa automat se gândescumnezeu tu care eşti bun blând etc...
Ateu slab, ateu tare... Oare cum o fi diminutivul de la ateu? Ateuţ? sau Ateuş?
Chiar contează dacă este ateu sau nu? Eu îl felicit pentru ideea lui de a ne aduce aceste informaţii.
Sunt ateu doar eram curios daca credinta inseamna automat sa crezi intr_o divinitate
Poti sa ma intrebi orice doresti
Tu vb germana?
Ce onoare:p bun, pana la urma, daca nu crezi in Dumnezeu, atunci esti ateu, nu crezi in existenta Lui, iar credinta te indeamna sa crezi.
Nu cred ca exista o divinitate pana nu apar dovezi care sai demonstreze existenta dar nu sunt convins ca nu exista asa cum acum o mie nu stiam de multe lucruri, mereu apar lucruri noi asa ca accept orice, sunt deschis la orice
credinta in mine nu ma obliga sa cred in dumnezeu gresesti
Nu, înafara de unele cuvinte.De ce?
Am crezut din moment ce ai pe hitler ca avatar
Ray frate, pai tu astepti sa coboare un inger din cer sa-ti spuna despre existenta lui Dumnezeu?
Tu de ce nu crezi in alt zeu? vreau dovezi stiintifice
Heh,sincer am pus acest avatar să văd cum reacţionează anumite persoane când îl văd şi rezultatele sunt după cum m-am aşteptat, mă amuz teribil.
Copii de gradinita nu le baga in seama esti ateu negativ?
Da,nu cred că o să mă pot numi vreodată pozitiv deoarece măcar si 1% cred în existenţa unei divinităţi.
Pentru ca eu cred Biblia;)daca vrei, vizioneaza asta: http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Nu multumesc am citit vechiul testament
Ok
Multumesc
Credinţa se manifestă exact nu numai pentru divinităţi, dar în cazul creştinilor când aud cuvântul credinţa automat se gândescumnezeu tu care eşti bun blând etc...
Ce inseamna pro sau contra?
De partea cui esti tu raymusic?
Este ateu convins. daca nu iti spune el iti spun eu
A nimanui
mersi
Nu exista ateu convins, convins de ce ateismul nu-i doctrina, dogma, religie convins ca nu exista o divinitate sunt asa convins cum esti cu restul zeiilor asa sunt si eu cu totii
Nu ai pentru ce dar pana iti raspundea raymusic...are dreptate raymusic nu e ateu convins e un ateu simplu.
Scuze..esti un ateu si atat bine asa/?
Zi-mi un ateu convins de pe TPU
Dar ce as putea sa fiu mai mult? tu nu sti cei ateismul asta e problema, sunt doua tipuri pozitiv si negativ puternic si slab, cel slab neaga existenta lui dumnezeu nu o infirma sau o afirma 100 la suta
Ee asta-i alta treaba. Eu stiam ca ateii nu au nici o convingere religioasa atat. Poate nu m-am informat eu destul despre atei.
Sasi explic eu nu am nici o convingere religioasa nu cred in nici un zeu dar nu pot afirma 100 la suta ca nu exista asa cum pot afirma ca nu exista alba ca zapada eu accept ideile noi mereu nu am idei fixe batute in cuie, cum mereu cum apar noi descoperiri de ce mas opri intr-o convingere absoluta despre un lucru?
Cam asa e.
GRs întreabă:
Aura143127 întreabă: