| victoreanu a întrebat:

Daca un ateu citeste o rugaciune o sa mai iasa un diavol din el? Poate sa incerce aici: http://www.crestinortodox.ro/rugaciuni/

15 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Citind rugaciunile din linkul de mai sus, am inceput sa simt o schimbare. Am simtit o durere atroce in zona pieptului, urmat de un zgomot infernal parca venit din focurile Iadului! continuandu-mi lectura, am simitit apoi un calm divin.

Camera in care stateam a inceput sa miroasa a tamaie, un tablou de pe perete s-a transformat in icoana care mai apoi a inceput sa planga. Toate cartile din casa s-au transformat în culegeri de aforisme scrise de Petru Tutea. Vad un tablou cu Arhiepiscopul Teoctil pe perete (nu stiu de unde a aparut). Pe televizor prind doar Trinitas TV si nu pot rezista tentatiei de a ma ruga la fiecare ora.

Deci da! Nu mai sunt ateu! big grin Iti multumesc din Suflet!

Doamne ajuta!

| Mădă0611 a răspuns (pentru Andrei7520152):

Si psihiatrul ce a zis? devil

| WholeWorldTeam a răspuns (pentru Mădă0611):

Ca suferi laughing

| WholeWorldTeam a răspuns (pentru Andrei7520152):

Esti foarte amuzant.Atat am ras.Pfuu ce sa iti povestesc. rolling eyes

| Mădă0611 a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Daca ai fost si tu cu PCgaming, nu ma mir ca ti-a zis asta dupa ce a aruncat un ochi pe tine.hee hee

| WholeWorldTeam a răspuns (pentru Mădă0611):

Eu doar ziceam asta pentru ca vad ca tu inca iti mai pierzi vremea pe aici.Cred ca te plictisesti rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"O să mai iasă un diavol din el"? Dar câți diavoli încap într-un om?
Crede-mă, tămâia e mult mai bună.

| BlackSulphur a răspuns:

Daca un crestin atinge o cruce intoarsa ia foc?

| Dragonfly6 a răspuns:

Din cate stiu, nu am draci in mine.
Dar cred ca ai tu. Mai umbla pe la biserica, ca le mai trebuie bani.

| RisenLight a răspuns:

Uite omule, ateii sunt doar oameni cu convingeri gresite. Se "lecuiesc", doar daca Dumnezeu randuieste asa, in aceasta viata, iar daca nu aici sigur dincolo vor avea parte de un "medicament mai amar".
(vaaai ne-a amenintat, ce penibil, injuraturi etc. - anticipez ca vor urma asa ca pot sa spun de pe acum ca nu imi pasa happy )

| Mădă0611 a răspuns (pentru NameoftheCentury):

E penibila toata treaba. Un "doamne ajuta" ar trebui sa fie suficient, ca doar stie dumnezeu ce si cum, dar asa e cu necredinciosii, le trebuie tot mai mult pentru a-si pune autosugestia la treaba.

| Andrei7520152 a răspuns (pentru Mădă0611):

Gresesti! Acele rugaciuni chiar functioneaza! Scot dracii din tine si te aduc inapoi pe calea cea Buna! laughing