| Wehrmacht a întrebat:

Daca un betiv posedat se imabata, se va imabata si demonul din el si isi va tari gazda prin santuri in stil satanisto-demonic?

Si vorbesc(scriu) serios, daca se imabata un posedat se imbata si demonul? Sau are alcool-ul efect asupra lui din moment ce este intr-un om?

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde de fiecare, alcollul il face violent sau il baga direct in pat, si la femei se intampla asa roaga-te la Dumnezeu sa nu ai parte de una care bea si cand ii zici NU sa sparga tot ce prinde in casa.

| Shinto a răspuns:

Diavolul este o entitate separata, si nu este afectat de schimbarile din corpul demonizatului.Adica,in cazul asta, se imbata doar omul, avand trup.

| DorelSudoru a răspuns:

Pai divolul se imbata mult mai greu decat omul...vezi exorcizari.
Ce sariti ma olimpicilor sa-l corectati laughing

| seagate a răspuns:

Esti cam prostanac chiar si pentru un site ca TPU.
"alcool-ul","se imabata", esti si analfabet.rolling on the floor

| Wehrmacht explică (pentru seagate):

Nu frate, spui ceva si toti prostanacii de aici iti sar in cap ca nu stiu de gluma.Tu ma enervezi la culme.Eu te-as toraptii si da la cainii flamanzi.

| seagate a răspuns (pentru Wehrmacht):

Nu ar fi mai simplu sa inveti sa scrii corect?

| Wehrmacht explică (pentru seagate):

Nu ar fi mai simplu sa nu mai comentezi? Nu suport oamenii ca tine.Stiti decat sa comentati si nu va opriti pana nu va luati o bataie.

| seagate a răspuns (pentru Wehrmacht):

Vezi ca se poate?

| witchcraft a răspuns:

Daca tu chiar esti curios si "serios", din cate am vazut in filme, (desi nu sunt facute dupa cazuri reale) odata ce un demon poseda un om, omul nu mai are nici un fel de control asupra corpului sau, in cel mai rau caz, sa-i ramana mintea treaza si sa vada si sa auda tot ce se intampla fara a avea puterea de a actiona pe cont propriu. Multumit? happy

Răspuns utilizator avertizat
| Scherimuvi a răspuns:

Ha
Da se poate dar numai noaptea de la 00:00 pana la 4 dimineata si oameni nu prea au demonii in iei numai ca la betivi li se arata ielile
deoarece ei sunt dezorientanti si spun ca au vedeni cand vad asa ceva

| boogdan91 a răspuns:

Hai ca mi-a placut intrebarea ta, mi-a dat doza de ras pe ziua de azi laughing Ai fi scris tu,, serios", dar nu si corect laughing se scrie imbatat*

Întrebări similare