| Alexskvr a întrebat:

Dacă un gând sau vis îți dă stare de confuzie de contrazicere cu propria persoana este de la diavol sau de la Dumnezeu?
Dau funda!

4 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Este posibil ca un gând sau vis să te facă să te simți confuz sau să îți cauzeze conflicte interioare, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că este de la diavol sau de la Dumnezeu. Gândurile și visele pot proveni din multe surse, inclusiv din propria noastră minte, experiențele noastre, emoțiile noastre sau chiar din influența mediei sau a societății în care trăim.

Dacă te simți confuz sau dacă îți dai seama că gândurile sau visele tale sunt în conflict cu valorile sau credințele tale, poți încerca să le analizezi mai atent și să înțelegi de unde provin aceste gânduri și vise. De asemenea, poți discuta despre ele cu un prieten sau cu un consilier sau poți căuta ajutor spiritual dacă simți că aceasta este calea potrivită pentru tine

| Seba2013 a răspuns:

Daca eu merg pe o strada si am un gand sa ma duc in directia gresita dar totusi o iau in directia corecta inseamna ca am o ratiune curata.

Insa daca te indeamna sa incalci Legea si iti mai spune ca este si bine, nu cumpara pentru ca este mancare inveninata pentru suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conform ortodoxiei visele sunt ale Satanei, Dumnezeu spune să nu credem în vise/în ghicirea viitorului/în zodii/în astrologie/în tarot și toate derivatele ghicirii viitorului și al finalului. Se spune că clipa finalului nu trebuie să o știm noi, doar God. Se spune chiar că poți ajunge în iad dacă faci treburile astea, deoarece el le interzice.

Asta e teoria ortodoxiei și legea Lui God din ortodoxie. Eu nu judec și nu spun că ar fi așa sau nu. Tu alegi să crezi ce vrei și să treci totul prin propriul filtru al analizei.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este de la tine.