Acei indivizi si-au pierdut mintile, cu alte cuvinte sunt posedati.
Ce poate face Biserica decat sa se roage pentru salvarea sufletelor?
Eu unul Nu cred să existe om să-l audă pe Dumnezeul vorbind cu el/ea.
Dacă ești un om sănătos și normal cu discernământul apt îți poți da seama și poți înțelege, faptul că Dumnezeul nu ar vrea Niciodată nu ar cere Niciodată nimănuia dintre noi oamenii săne facem 1 singur gram de rău unul și celuilaltă.
El ne cere El ne imploră, El ne roagă de nenumărate ori, să nu ne dușmănim între noi, să nu ne certăm între noi, să nu facem rău între noi, să nu vorbim de rău între noi oamenii, să nu ne bucurăm la răul și necazul nimănuia, să nu fim fericiți la suferința altor oamenii, să nu ne batem joc de sufletul trupul inima noastră fiindcă, ne v-om face grav de rău nouă, Să nu ne uităm la familia soția/soțile altora cu intenți murdare dezumanizate, Să nu dezbinăm familia căsnicia nimănuia pentru poftele carnale interesele noastre,...Să nu ne asemănăm cu animalele sălbatice, Noi am fost lăsați de Dumnezeu meu oamenii nu animale!
Acel om acea personă care afirmă și spune că "iar fi cerut spus" Dumnezeul meu "să facă el așa ceva altora" oamenii nevinovați, ori trebuie închis, ori trebuie tratat de urgență într-un spital care se ocupă cu astfel "oamenii" cu probleme de sănătate grave rău de tot,.
Dumnezeul meu nu va fi Niciodată da Niciodată de partea râului ori cât rău vă fi la adresa lui în numele lui și nu va cere nimănuia dintre noi să facem așa ceva Niciodată săne facem rău, el ne iubește enorm enorm de mult, dar nu toți îl acceptăm,. Aicia este problema gravă rău de tot!
Nici una..sunt multi cetateni fanatici si multi manipulatori bisericesti, dar daca nu l-au impins efectiv pe cetatean sa ucida un altul atunci nu poarta vina. DAR mai ales la noi in tara sunt multi fanatici si multi care "pupa poala popii" neprimind nicio lumina intelectuala, niciun beneficiu in schimb. De asta unii paraziteaza buzunarul cetateanului.
SimpleMeSimpleYou întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: