| Mirceaursu37 a întrebat:

Daca un om este blestemat sa nu isi mai gaseasca o iubita se poate duce la un preot sa il dezlege?

32 răspunsuri:
| Rafayel a răspuns:

Eu am incercat cu Scriptura direct si nu are efect. Daca Dumnezeu are ambitia sa te tina singur nu ai ce face.

| Scotianca a răspuns:

E chiar foarte trist daca esti crestin si esti si blestemat. Teoretic ar trebui sa fii sub aripa protectoare a lui Dumnezeu ma intreb el ce pazeste cand slujitorii lui patesc asa ceva?

| Scotianca a răspuns (pentru Rafayel):

Altmiteri zice

Eclesiastul 4:11-16
11
Tot astfel, dacă se culcă doi, se încălzesc,
dar dacă cineva este singur, cum se poate încălzi?]

Sau probabil nu e valabil pentru toata lumea?

| T0Teu a răspuns (pentru Scotianca):

Te ai întrebat daca acest om care a pus intrebarea este slujitorul lui Dumnezeu? Poate nu e. Ce stiu sigur e ca Dumnezeu ii apara pe copiii Lui si de ei nu se prind blestemele ptc in ei e ceva mai puternic decat niște demoni, si anume Duhul Sfânt.
Nu orice om care crede in Dumnezeu e si slujitorul Lui. Ohohoo, mai e mult pana la a fi slujiorul lui Dumnezeu. Chiar scrie in Biblie ca si dracii cred in Dumnezeu. Asta ii mantuieste? Nu. Trebuie sa ai si fapte in concordanta cu credinta ta. Prin fapte nu ma refer doar la milostenii, alea sunt usor de făcut. E usor sa injuri si apoi sa dai unui sarman 50 de lei. Contează in cata masura implinim noi Biblia. Nu mai intru in subiect ptc sunt foarte multe de spus.

| T0Teu a răspuns (pentru Rafayel):

Si ziceai ca esti crestin? laughing laughing

| Scotianca a răspuns (pentru T0Teu):

Ce raspuns scarbos mi-ai oferit. straight face
Adica daca nu e baiatu favorit al lui ''domn profesor'' e bun de aruncat la cos sau ce nu e si el tot o fiinta umana ca si tine? Ce voi astia copii Domnului sunteti cumva perfecti? Numa ce mi-am terminat o relatie de prietenie cu o ''crestina'', crede in Dumnezeu dar fura barbatii altor femei si fumeaza ce pot sa zic voi crestini aveti voie sa faci orice dar daca cineva care nu e in echipa lu Domn vostruu face acelasi lucru ca voi e taxat. Asta e unul din motivel e pentru care nu suport crestini pentru ca sunt atat de parsivi si rai. Pe bune tu chiar citesti ce ai tastat acolo si esti calm si relaxat? Se pare ca zvonurile ce se aud despre voi sunt reale nu sunteti chiar atat de empatici si iubitori precum vreti sa pareti si aveti o placere sadica sa priviti cum cineva ''isi primeste pedeapsa'' de la Dumnezeu. Observ ca religia asta inloc sa va faca mai omenosi si mai empatici parca zici ca va extras toate emotiile care va facea oameni.

| Rafayel a răspuns (pentru T0Teu):

Is baiat de altar la biserica tatalui meu dar iubesc si oamenii ce nu sunt crestini.

Doamne fereste...
M am facut eu singura perfecta? Am spus ca eu sunt copilul lui Dumnezeu si acest baiat nu e? Am zis foarte foarte clar "POATE NU E." De ce interpretezi cum vrei? Dupa aceea am început sa vb la general de slujitorii lui Dumnezeu, nu am spus ca acest om e inclus sau exclus dintre ei. VORBEAM LA GENERAL.
In plus, am spus eu ca Dumnezeu ii iubeste doar pe copiii Lui? Am spus ca restul nu merita bunatatea Lui? Am zis doar ca de copiii lui Dumnezeu nu se lipesc blestemele, si e si logic, nu? Cei care nu sunt copiii lui Dumnezeu sunt copiii diavolului, si nu o spun eu, ci Biblia (1 Ioan 3:8, 9). Logica ta ce spune? Nu e clar ca un blestem diabolic (diavolesc sau cum vrei tu sa ii spui) se va lipi de un om care slujește diavolului?
In plus, unde e lipsa de empatie de care zici tu? Am spus eu ca dispretuiesc sau urasc oamenii care nu sunt copiii lui Dumnezeu? Efectiv bagi cuvinte in gura mea laughing
Nu am nimic cu ei, dimpotriva, as vrea sa se întoarca si ei la Dumnezeu sa vada ce viata frumoasa e cu El! In plus, eu nu ma număr printre acei "crestini" care isi permit sa faca orice. Deci de ce ma bagi in aceeași oala cu ei? Eu ma straduiesc sa implinesc Biblia, nu fac lucruri asemănătoare cu ce face fosta ta prietena. Mi se pare de prost gust sa generalizezi asa.

| T0Teu a răspuns (pentru Rafayel):

Nu era vorba despre asta. Nu Dumnezeu tine acele blesteme de care spunea mai sus si nici nu e corect sa spui "are ambitia sa te tina" ptc Dumnezeu daca te ingaduie sa fii intr o incercare sau ceva, are un motiv, un scop, nu te tine acolo de dragul de a te întrista, zic eu

| SkandallKamataru a răspuns (pentru Rafayel):

Te tii singur tu insuti, nu te tine nimeni. Daca esti gras urat si sarac vai de m0rtzii tai nu se uita nici ultima stramba de pe drum la tine.
Prima oara lucreaza la tine, sa fii un om ok, chiar peste medie din toate punctele de vedere.
Nu mai asteptati sa va pice din cer, nu mai fiti lacheti.

| SkandallKamataru a răspuns:

Tu insuti te tii singur, lucreaza la aspectul fizic, la tine, la tot... sa astepti asa sa iti pice vreo femeie in brate cand tu esti un nimeni si un rupt in c*r, mi se pare aiurea.
Fii sincer, tu daca ai fii femeie, ai iesi cu tine? Ai iesi cu un barbat ca tine, dar fii sincer?

Nu toata lumea care nu e de acord cu Dumnezeul tau sau biblia e neaparat ''copil al diavolului'' doar pentru ca asa zice Biblia.
Eu nu suport nici una dintre aceste zeitati nici pe Dumnezeu nici pe Diavol.
Mereu cand vad genu asta de raspunsuri: ''
e ai întrebat daca acest om care a pus intrebarea este slujitorul lui Dumnezeu? Poate nu e. Ce stiu sigur e ca Dumnezeu ii apara pe copiii Lui si de ei nu se prind blestemele ptc in ei e ceva mai puternic decat niște demoni, si anume Duhul Sfânt. ''
Mi se face sila. Blestemele nu se lipsesc nici de parlamentari asta inseamna ca ei sunt cu Dumnezeu? Blestemele nu se lipsesc nici de preotii vostri care molesteaza copii mici sau barbati care violeaza fetite pe strada? Blestemele nu se lipesc nici de barbatii care isi omoara sotiile? Oh da am uitat Dumnezeul tau ueaste femeile deci femeile nu-s considerati oameni sau fiinte care sa merite respect avand in vedere ca in vechiu testament era doar sclave pentru barbati care sa le faca copii. happy
Doar eu cu aceasta persoana suntem discipolii diavolului? Pentru ca si eu am avut parte doar de dezamagiri si de suferinte intreaga mea viata desi eu mi-am riscat viata, sanatatea si o posibila relatie cu baiatu visurilor mele pentru acest Dumnezeu. happy

Nu orice om care crede in Dumnezeu e si slujitorul Lui. (Sper ca acest lucru e valabil si in cazul tau, sper ca te analizezi foarte bine inainte sa arunci cu pietre in alti oameni ca si eu faceam aceiasi greseala cand eram crestina)
rebuie sa ai si fapte in concordanta cu credinta ta. (Majoritatea crestinilor mi-a demonstrat opusul la ce ai scris)
Prin fapte nu ma refer doar la milostenii, alea sunt usor de făcut. E usor sa injuri si apoi sa dai unui sarman 50 de lei. Contează in cata masura implinim noi Biblia. Nu mai intru in subiect ptc sunt foarte multe de spus.
(Nu ai cum sa implinesti Biblia ca Dumnezeu nu ti-a permis sa poti face asta, daca incalci o porunca leai incalcat pe toate deci banuiesc ca tu nu ai incalcat nici una pana acum nu?

Evrei 10:26-31
26 Dacă noi păcătuim în mod intenţionat, după ce ni s-a făcut cunoscut adevărul, nu mai este nici o jertfă pentru păcat, 27 ci numai o aşteptare înfricoşată a judecăţii şi a focului cumplit care-i va mistui pe cei care I se împotrivesc lui Dumnezeu. 28 Oricine n-a ascultat de Legea lui Moise a murit fără îndurare, pe baza mărturiei a doi sau trei martori. 29 Cu cât mai sever credeţi că trebuie pedepsit un om care-L dispreţuieşte pe Fiul lui Dumnezeu, care consideră ca fiind fără valoare sângele legământului prin care a fost sfinţit şi care-L insultă pe Duhul harului?! 30 Îl cunoaştem pe Cel Care a spus:

„A Mea este răzbunarea; Eu voi răsplăti!"[a]

Şi, din nou:

„Domnul Îşi va judeca poporul."[b]

31 Înfricoşător lucru este să cazi în mâinile Dumnezeului celui Viu!

Deci practic imposibil sa traiesti fara pacate intr-o lume plina de pacat. Acest Dumnezeu nu are nici o intentie de a ne salva ci doar sa ne faca sa ne luptam unii cu altii apoi sa ne arunce in iad.

Ai facut niste insinauri si ai judecat un om desi Biblia spune sa nu judeci. Oricine nu are pacate sa arunce prima piatra.

Stii parerea mea care e? Toti oameni merita respectati, toti oameni merita iubiti, nimeni nu merita sa fie blestemat sau dat la oparte doar pentru ca nu crede in Dumnezeul vostru ''perfect' si cu siguranta nimeni nu merita sa fie separat de lumina si de bunatate si sa fie aruncat intr-un lac de foc.
Stiai ca pot exista oameni buni si fara sa fie crestini? fara sa fie in tabara lui Dumnezeu?

In primul rand un Dumnezeu care spune ca este iubirea nu ar blestema deoarece blestemele sunt ceva satanice ce au de aface cu vrajitoria. Chiar si cadn ''mancati trupu si beti sangele'' lui Hristos e un act satanic, asa ceav fac doar cei de religie satanica, bea si se hraneste cu victima pe care ei o sacrifica.

In al 2 lea rand Dumnezeu nu are de ce sa puna pe cineva la incercare deoarece el poate vedea viitoru. Deci ca urmare e nonsens ce ai zis.

| Scotianca a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Kamatare care e problema ta? te descrii cumva? poate acest lucru e valabil in cazu tau dar nu poti vorbi in numele tuturor baietilor de aici.
Vorbeste un alt baiat trist care nu are pe nimeni ca daca aveai nu cred ca mai erai aici.

Ce mai ca romani ne facem de cacao in fata unor straini.

| Rafayel a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Nu sunt gras pentru că merg la sală și mănânc alimente sănătoase și neprocesate.

Sunt în mare parte respins de femeile de aici pentru că nu le plac băieții creștini.

| Scotianca a răspuns (pentru Rafayel):

Of bietu de tine..stiu cum e sa fii respins de cineva care iti e drag. Si eu am trecut prin asta.
Cred ca arati foarte bine daca mergi la sala.

| SkandallKamataru a răspuns (pentru Rafayel):

"Nu sunt gras pentru că merg la sală și mănânc alimente sănătoase și neprocesate."
Ar trebui sa fii intr-o conditie buna, acum depinde si ce faci in sala, ca daca te duci sa o freci, te duci degeaba.

"Sunt în mare parte respins de femeile de aici pentru că nu le plac băieții creștini."
Cum adica de femeile de aici? laughing Pai tu agati femei pe TPU? Fereasca-ma dumnezeu, nici nu stiu ce sfat sa-i dau unei persoane de genul... esti mult sub nivelul meu de intelegere.

| SkandallKamataru a răspuns (pentru Scotianca):

Ce terminat

Ti se pare ca ce am zis eu nu e valabil? E realitatea, nu fac eu regulile.
Fii cea mai buna versiune a ta atat fizic, cat si psihic si material, si o sa se schimbe cu totul realitatea.
Daca nu esti nici una dintr-astea, de ce ar vrea o femeie sa stea cu tine? Tu ai sta cu un loser care nu face nimic cu viata lui si e mediocru si atat? Sunt multe arii la care trebuie sa lucrezi ca barbat, nu va mai complaceti si sa gasiti tot felul de scuze aberante cu dumnezei si isusi, esti singur din vina ta si punct, ai aparut pe pamant, iti faci viata cum vrei tu ca nu se implica nimeni pana mori.

Terminat? poate terminata rolling on the floor cred ca ai gresit reply-ul.

Bine ca recunosti... primul pas e sa recunosti, al doilea sa accepti rolling on the floor

De ce as vrea sa stau cu o femeie daca mie imi plac barbatii?

Domnule Kamatar, comportamentul tau lasa de dorit fata de ceilalti baieti de aici. Ai demonstrat ca nu ai nici macar cei 7 ani de acasa.

Si unde am zis eu despre tine sa stai cu femeile?
Cum e comportamentul meu? Asa ma comport eu, daca te supara ca iti spun direct in fata si iti prezint realitatea, e problema ta, incerc sa va trezesc prin modul meu de a spune lucrurile pentru ca stiu destul de bine cat de adormiti sunteti majoritatea si nu va dati seama de lucruri atat de evidente.
Cu cat cineva lucreaza mai mult la sine, cu atat o sa aiba rezultate mai bune pe toate planurile.

| EestiSodalane a răspuns:

Să te dezlege de ce? De cât de urât ești? De prostia ta? Nu există dezlegare la așa ceva. Ori depui efortul necesar ori accepta

| doctorandus a răspuns (pentru T0Teu):

Dumnezeu nu intervine cand copiii mor de foame si de sete. Pe urma ajung in iad ca nu au fost crestini. De ce ar interveni sa-i gaseasca nevasta?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da parca religia nu crede in blesteme

Pai in acest caz ar fi indicat sa incepi sa lucrezi cu tine insuti si abia dupa sa arati cu degetul pe alti.

Penibil mai esti ti-ai sters raspunsul care mi l-ai dat cand m-iai recomandat sa iau o femeie. Tipic unui barbat las si nesigur pe el.

| T0Teu a răspuns (pentru doctorandus):

Tu de ce nu intervii sa hranesti acei copii care mor de foame daca tot ești atat de coplesit de compasiunea fata de ei? Sau de ce nu le spui tu despre Dumnezeu ca sa creada si sa se intoarca la Dumnezeu? Ah, sau stai, tu esti ateu si comentezi despre un Dumnezeu pe care nu Il crezi ca fiind adevărat. Atunci pentru ce te bagi in discutiile astea? Orice as spune tu m ai contrazice cumva ptc nu crezi in Dumnezeu laughing. Mai bine las o asawinking

"In primul rand un Dumnezeu care spune ca este iubirea nu ar blestema deoarece blestemele sunt ceva satanice ce au de aface cu vrajitoria. "
De acord. Am spus eu ca Dumnezeu blestema? laughing

"Chiar si cadn ''mancati trupu si beti sangele'' lui Hristos e un act satanic, asa ceav fac doar cei de religie satanica, bea si se hraneste cu victima pe care ei o sacrifica."
Cati ani ai de nu stii nici acum ca la Cina Domnului se bea must si sa mănâncă paine? rolling on the floor

"In al 2 lea rand Dumnezeu nu are de ce sa puna pe cineva la incercare deoarece el poate vedea viitoru."
Da, Dumnezeu poate vedea viitorul, dar cine ar mai ramane tare in incercare (adica credincios lui Dumnezeu) daca nu ar trece pe acolo? Multi care au fost trecuti prin incercari au mai cazut dar la urmatoarele incercari s au indreptat si au facut tot posibilul sa nu mai faca aceeasi greseala. Ori altii au auzit de la alte persoane prin ce incercari au trecut si ei atunci s au pregatit ca daca vor trece si ei prin asemenea incercari sa ii ramana credincioși lui Dumnezeu. Daca nu ar fi fost acele prime încercări, cum sa sa indrepte la urmatoarele?
In plus, daca ar fi vorba numai de presupuneri, de ce mai traim? Ca Dumnezeu si asa stie viitorul si stie ca daca am trai am face cutare sau cutare lucru si nu mai are rost sa mai traim ptc El deja stie ce vom face. Ti se pare ca are logica ce ai scris? Sincer acum.
Oamenii pot sa se schimbe si pot sa nu mai facă anunite lucruri pe care ar fi vrut sa le faca, dar daca nu trec prin anumite situatii, cum sa se schimbe?

Am spus eu ca Dumnezeu blestema?
(Tu nu dar biblia spune ca blestema.)

Cati ani ai de nu stii nici acum ca la Cina Domnului se bea must si sa mănâncă paine? ( e vorba de ideea in sine sa-ti imaginezi ca bei sangele cuiva si ca i mananci trupul, aceste lucruri provin din satanism)

Da, Dumnezeu poate vedea viitorul, dar cine ar mai ramane tare in incercare (adica credincios lui Dumnezeu) daca nu ar trece pe acolo?

De ce are nevoie un Dumnezeu atatputernic de ceva de la cineva?

Multi care au fost trecuti prin incercari au mai cazut dar la urmatoarele incercari s au indreptat si au facut tot posibilul sa nu mai faca aceeasi greseala.

(Eu cunosc oameni care erau buni dar dupa astfel de incercari au ajuns rau de tot deoarece sau saturat de mizeriile lui)

In plus, daca ar fi vorba numai de presupuneri, de ce mai traim? Ca Dumnezeu si asa stie viitorul si stie ca daca am trai am face cutare sau cutare lucru si nu mai are rost sa mai traim ptc El deja stie ce vom face.

Dumnezeu pentru ce exista? Doar sa faca pe politaiu si sa caute motive sa fie ofensat pentru orice chestii marunte facem noi aici?

Oamenii pot sa se schimbe si pot sa nu mai facă anunite lucruri pe care ar fi vrut sa le faca, dar daca nu trec prin anumite situatii, cum sa se schimbe?

Dar ai stat sa te gandesti vreodata de ce un om ajunge rau? Nimeni nu se naste rau ci ajunge din cauza unor experiente nasoale sau neajunsuri si cine a permis aceste lucruri in viata cuiva?