Fara pocainta nu exista iertare.De aceea este scris:Astazi, daca auziti Glasul nu va impietriti inima, ci intoarceti-va la Dumnezeu care nu oboseste iertand!
Va fi o judecata unde se va deschide,, Cartea Vietii'' unde Dumnezeu in indurarea Sa le va arata celor pacatosi ca a rinduit si pentru ei har, asa ca ei nu vor avea nici o scuza.Fiecare va fi j udecat pentru faptele lui.,, O! de ati asculta azi glasul Lui!''.
Si unde e tot scris fiecare clipa traita si gandurile a 7 mld de oamenii? tu cati ani ai?
Cuvintul lui Dumnezeu spune nu eu, citeste Apocalipsa 20.Biblia e o carte greu de inteles. Poti studia pe mari filozofi cu mintea naturala-fireasca si prin multa sirguinta poti intelege gindirea lor profunda. Daca Biblia ar putea fi inteleasa de omul firesc-natural- ar fi o carte obisnuita si nu ar mai pute fi numita Cuvintul lui Dumnezeu.
Cartea aia a fost scrisa de on fata
Cuvintul lui Dumnezeu este viu si lucrator.Biblia desparte pe om de pacat sau pacatul il desparte pe om de Biblie, Sa nu mai glumesti sau sa te razvratesti impotriva Cuvintului. Dumnezeu nu tine cont de vremurile de nestiinta.
Pacat de tine ca crezi in basme
Am hotarit :sa nu fac niciodata ceea ce mi s-ar parea demn de dispret sau de condamnat la altul. Dumnezeu sa te binecuvinteze!
Off va fi greu sa fii ateu in ziua judecatii! Pe mine Dumnezeu ma convins peste cap ca el este viu si m-am saturat sa scriu inca odata cum Dumnezeu ma convins si am simtit cum m-am zguduit parca eram un nebun nu stiam ce se intimpla si inima simteam ca arde ni se parea ca acush ese foc pe gura asa simteam eram intr-o stare de shoc si ma gindeam ce se intimpla cu mine eram foarte speriat! Acela a fost Duhul Sfint asa mea spus preotul! Sunteti prea departe de Dumnezeu! Nu mai scriu pentru ca sunteti prosti sa intelegeti!
Ne faci prosti asa scrie in biblie?
Amin esti amuzanta de aia imi plac fetele crestine fanaticele sunt comice
Uiti lumea?
Celor care nu cred in nimic adica ateii!
Ce problema ai tu cu noi?
Crestinii vor sa iasa in evidenta, dar niciunul nu raspunde la intrebareTipic.Religia are si hibe, de exemplu "de ce aia?", "de ce aialalta?". Unele intrebari nu au raspuns
Te-ai exprimat greşit:
''Alzheimer pierzându-şi memoria''.Cât de prost să fi să nu ştii ce este Alzheimer încât să faci o greşeală de exprimare cu această boală?
Boala asta apare la vârstnici, nu are deaface cu religia, este o afecțiune degenerativă progresivă a creierului
Nu mai amestecaţi religia cu medicina!
Este o intrebare buna pentru ca Dumnezeu te cheama la pocainta in fiecare zi.Azi este ziua ta miine este a lui Dumnezeu si daca ajungi la 80 de ani neimpacat cu Dumnezeu si cu Alzheimer mai poti sa te caiesti de pacatele tale?
Puţin îmi pasă de ce ai scris tu acolo, din moment ce sunt atee.
Si daca esti atee incearca sa te adaptezi oricarei situatii.Analizeaza-ti cu grija viata!,, Un An nou fericit cu multa pace si liniste sufleteasca!''
Cum ai descoperit ca nu exista?
Pai de mult nu mai cred ca exista... poate simplul fapt ca nu sunt dovezi cum ca exista ma face sa nu cred in ele! in plus nu ar avea logica sa murim si sa mergem in Rai sau in Iad!
Sigur nu sia spart cineva contul
De ce zici asta? :S
Ca esti amuzanta
Nu inteleg ce vrei sa zici... am zis vreodata ca eu cred in Iad sau Rai?
Pai nu esti ortodoxa? cum nu crezi in iad si rai?
Ba da, sunt ortodoxa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa cred in tot ce vrea biserica sa cred! Am dreptul la propriile pareri! Fac vreo greseala ca nu cred in ceva ce nu exista? :s
Asa cum nu cred ca Isus s-a nascut pe 25 decembrie [ nu scrie niciunde] tot asa nu cred ca exista Rai sau Iad... trebuie neaparat sa fiu atee ca sa am aceste pareri? :p
Cred ca da. Daca vrei sa ajungi in Rai trebuie sa te pregatesti din timp.Prin post, rugaciune... Daca omul vroia sa ajunga in Rai trebuia sa se pocaiasca din timp si sa inceapa sa traiasca o viata pe placul lui Dumnezeu.
Da tu ai Alzheimer? Daca ai din moment ce ai putut face aceasta,, scrisoare" du-te la biserica spune ca ai facut multe pacate dar acum ai aceasta boala si nu iti mai amintesti!