Mda interesanta intrebare si gandire pfff te doare mintea ce poti intreba, pe bune.
Dar daca ingropi un mort, ala ramane asa intreg? Deci ca e ingropat dupa moarte, sau ca e ars tot aia este, adica coprul ala se duce militar
Ei ce spui?
Judecata cea mare e doar in cartea cu povesti pentru prostit naivii nestiutori. Dupa ce a murit, nu mai e nimic pentru acel om si nu mai conteaza daca e incinerat sau inhumat.
≈))) poate pentru ca nu exista o judecata.
Si eu acelasi lucru as dori dupa moarte doar ca cenusa sa fie aruncata in spatiul cosmic.
Pai de ce vrei sa fii incinerat?
Ca sa calatoresc prin spatiu, sunt pasionat de univers si misterele sale. Sa am ocazia de a calatorii prin univers o lunga perioada de timp mi se pare ceva mai fain decat sa fiu aruncat ca un caine in groapa si dupa viermii sa se infulece pana la os.
Stai liniștit, Dumnezeu cheamă lucrurile care nu sunt ca și cum ar fi... Desigur, incinerarea nu este creștinească, dar au existat de-a lungul istoriei creștini care au fost arși de vii sau devorați de fiare... Trupurile lor se vor arăta la prima înviere, îmbrăcate în neputrezire.
Vise, vise - vorba unui cantec - pentru a prosti prostimea.