| fetitaCUPiscoturile a întrebat:

Daca universul vizibil cuprinde peste 200 miliarde de galaxii, fiecare cu peste 200 miliarde de stele (cum e soarele nostru) = 40.000. 000.000.000. 000.000.000 de sisteme solare. Oare cate specii inteligente ar exista in universul acesta. eu cred ca sunt de ordinul miilor. Chiar credeti ca exista un Dumnezeu care sa paota controla tot universul acesta. si sa ascute rugaciunile miliardelor de miliarde de miliarde de specii ( In plus mai este si teoria multiversului (care cuprinde o infinitate de universuri)

33 răspunsuri:
| mentalism a răspuns (pentru Urzi23):

Imi place cum gandesti! daca vrei id-ul meu sa mai discutam, uite aici: mitical67 pa pa si eu ii dispretuiesc pe astia( ateii). adica daca nu credeam in extratereasca lor acum eram salbateci? ce prostie!

| mentalism a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Da,da,da si niste tineri si-au dat seama in deplinatatea intelectualului lor si din inspiratia data de la zeii lor rihana si lady gaga, ca ar trebui sa le fie rusine de Creatorul lor? mda, si eu sunt tinar si recunosc ca generatia tanara de mii de ani nu a fost capabila de a lua o decizie corecta( ca e firesc, la tinerete toti gresim). da nu am cu cine discuta...

Răspuns utilizator avertizat