| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Daca v-ati afla intr-o situatie critica si ati alege intre voi si dusmanul vostru, ce ati alege: sa il omorati condusi de nervi si ura sau sa mergeti pe principiul "tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape, respecta-ti inamicii si trateaza-i ca pe niste prieteni/frati ca si ei te vor accepta pe tine"?

Pentru cel mai bun raspuns ofer funda.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Eu sunt de principiul:
"Nu dori moartea sefului (dusmanului), fa-l sa-si doreasca singur! "

8 răspunsuri:
| Dalmore a răspuns:

Îl exclud din viața mea și gata. Ce atâta dramă?

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Dalmore):

Sti vorba aia "combin uratul cu placutul" sau "capra cu varza" ceva de genul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din contra prietenii te accepta, dusmanii te ajuta sa evoluezi.

Cam dah, dar Probabil daca cineva se leaga de cineva drag mie. As omorâ de" nervi si ura".

| NKnkNK a răspuns:

Ai putea sa te rogi pentru el/ea sa ii dea Dumnezeu minte. Nu trata raul cu rau. Arata ca tu esti o persoana buna

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Depinde de dispoziția mea din acel momentu

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Ce ai pe suflet?
Pui aceleași întrebări de aproape trei luni de zile.
Isus ne sfătuiește sa ne iubim vrăjmășii, daca sunt flamanzi sa le dam de mâncare, daca le e sete sa le dam sa bea apa, si făcând așa îngrămădești cărbuni de foc pe capul lor.
Iată ca ei ard, ii mustra conștiința, in timp ce tu îți mântuiești sufletul.Nu e mai bine așa?

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru TamplaruAnisoara):

"Ce ai pe suflet?" multe si marunte dar asculta-ma ce iti spun "Va veni o vreme in care oamenii vor uita ce inseamna sa fi om in adevaratul sens al cuvantului" asta e tot ce trebuie sa stii "Atunci cand jungla scapa de sub control cu greu mai supravietuiesti".

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Cine căuta sa- si scape viață o va perde, si cine o pierde pentru Numele lui Isus o va câștiga.
Tot ceea ce se întâmpla pe pământ este sub controlul lui Dumnezeu.Noi trebuie sa trăim in așteptarea Domnului Isus insa nu oricum ci având untdelemn in candela. Untdelemnul reprezintă Duhul Sfânt.