| KorpiklaaniV a întrebat:

Dacă vă bate un cerșetor la ușă și vă zice că e Dumnezeu îl primiți în casă?
Că știu că era o fază d-asta. ceva de genul : o femeie primește în casă un cerșetor, îl hrănește apoi cerșetorul îi spune că e Iisus și că bine că l-a primit la ea în casă și pana mea.
Deci revenind. ați permite unui cerșetor să vă intre în casă dacă tot sunteți așa credincioși?
Fundă.

Răspuns Câştigător
| unbaiatanonim a răspuns:

Doamne fereste, cum sa nu il las sa intre in casa la mine, ii ofer si cazare all-inclusive.

3 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Eu nu ma consider o persoana farte credincioasa. Insa imi e foarte mila de cersetori(unii, care imi inspira mie, poate doar mi-e mila). Cred ca i-as primii in casa fara sa imi spuna ca e Dumenzeu sau ceva de genu, asta daca imi inspira mie incredere si daca nu as avea ce face cu banii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, fac asta foarte des.
Am un cersetor pe strada care colecteaza PET-uri de plastic. Eu il las saptamanal sa imi intre in curte si sa stranga toate sticlele de plastic (si am multe!) pe care le arunc intr-un cos separat. Astfel nu numai ca sunt ecologist, dar sunt si nitel crestin, nu?
PS. ca sa ma conving ca nu e Dumnezeu, acum, ca mi-ai dat tu ideea o sa il pun sa imi transforme sticla de Biborteni in Murfatlar rose. Daca nu poate, ne lamurim amandoi (si eu, si cersetorul) cum sta treaba. Te tin la curent...

| Esial a răspuns:

Traim zile rele, si nu putem sa lasam sub acoperisul nostru oameni necunoscuti oricat am fi de credinciosi.Intelept e sa-i ajutam cu bani mancare si imbracaminte, sa le ascultam povestea si sa ii invitam sa ne bata la usa ori de cate ori au nevoie de ceva.Pe parcursul unei perioade de timp ajungi sa cunosti persoana respectiva si sa-ti dai seama de situatia sa reala. Daca intre timp se dovedeste a fi un om care doreste sa revina in societate, poti antrena si comunitatea in care traiesti in ajutorarea persoanei respective, o ajuti sa gaseasca o slujba, o ajuti sa-si puna ordine in viata.