| mODIN a întrebat:

Daca va deranjeaza intrebarile si raspunsuriile ateilor de ce nu va rugati sa se opreasca?

Răspuns Câştigător
| HellGirl666 a răspuns:

Pe ei de fapt îi deranjează adevărul...

28 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Lol, buna intrebarea asta. happy

| danut a răspuns:

"Daca va deranjeaza intrebarile si raspunsuriile ateilor"
Nu ne deranjaza, chiar ne fac placere, Inseamna ca in strafundul lor "samanta" eternitati pusa de Dumnezeu INCA este VIE.
"de ce nu va rugati sa se opreasca?"
Noi ne rugam SA NU se opreasca (pentru binele lor).

| danay72 a răspuns:

Fiecare are dreptul sa aleaga in ce sa creada nici Dumnezeu nu obliga pe nimeni cu atat mai putin noi

| RAY a răspuns (pentru danay72):

Danay nu chiar fiecare are dreptul, daca nu crezi in el arzi vesnic in iad deci nu ai nici un drept esti obligat

| danay72 a răspuns (pentru RAY):

In Biblie spune ca plata pacatului e moartea, nu chinul vesnic. Romani6:23 Multi interpreteaza gresit textul si spun ca Dumnezeu e de vina dar El ne lasa dreptul de a alege cum sa ne traim viata. Deuteronom30:19,20

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Nu, pentru ca postarile ateilor sunt adevarate provocari pentru mine!

| milan9 a răspuns:

Referitor la problema de mai sus,
Imediat după despărţirea de trupul biologic, sufletul îşi continuă existenţa într-un mod care îi permite să CONŞTIENTIZEZE, să SIMTĂ, să se BUCURE sau să sufere, să POARTE DIALOGURI, îşi afirmă dorinţe sau păreri de rău:...

Luca16, 22: „Şi a murit săracul şi a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam. A murit şi bogatul şi a fost înmormântat.
23. Şi în iad, ridicându-şi ochii, fiind în chinuri, el a văzut de departe pe Avraam şi pe Lazăr în sânul lui.
24. Şi el, strigând, a zis: Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine şi trimite pe Lazăr să-şi ude vârful degetului în apă şi să-mi răcorească limba, căci mă chinuiesc în această văpaie.
25. Dar Avraam a zis: Fiule, adu-ţi aminte că ai primit cele bune ale tale în viaţa ta, şi Lazăr, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mângâie, iar tu te chinuieşti.
26. Şi peste toate acestea, între noi şi voi s-a întărit prăpastie mare, ca cei care voiesc să treacă de aici la voi să nu poată, nici cei de acolo să treacă la noi.
27. Iar el a zis: Rogu-te, dar, părinte, să-l trimiţi în casa tatălui meu,
28. Căci am cinci fraţi, să le spună lor acestea, ca să nu vină şi ei în acest loc de chin.
29. Şi i-a zis Avraam: Au pe Moise şi pe prooroci; să asculte de ei.
30. Iar el a zis: Nu, părinte Avraam, ci, dacă cineva dintre morţi se va duce la ei, se vor pocăi.
31. Şi i-a zis Avraam: Dacă nu ascultă de Moise şi de prooroci, nu vor crede nici dacă ar învia cineva dintre morţi.

| zurick a răspuns:

Pentru ca oricum nu se vor opri nici prin rugaciune. Dumnezeu nu mai vrea sa ne ajute crying

| Polonic1 a răspuns (pentru zurick):

De ce?

| zurick a răspuns (pentru Polonic1):

De ce nu se vor opri sau de ce Dumnezeu nu mai vrea sa ne ajute?

| Polonic1 a răspuns (pentru zurick):

De ce nu mai vrea d-zeu sa va ajute?

| zurick a răspuns (pentru Polonic1):

Pentru că n-am pile la El de la nea inutil popă.

| oprescudorin11 a răspuns:

Sincer? Daca s-ar opri acele creaturi de unde as sti ca eu sunt eu?

| martzian a răspuns:

Atata timp cat intrebarile si raspunsurile vor continua, ei mai au o sansa. Nu ne rugam pentru incetarea lor, ci pentru mantuirea sufletelor "ateilor". Ei sunt aici si insista pentru ca inima e plina de intrebari si raspunsuri care nu ii multumesc.

| mODIN explică (pentru martzian):

Eu consider ca voi sunteti cei care au nevoie de o a doua sansa.Va pierdeti viata rugandu-va si mergand la biserica. Poate argumentele noastre va vor convinge ca nu exista rai, iad etc.Pentru mine a mers happy

| martzian a răspuns (pentru mODIN):

Mă bucur că putem comunica aici, așa cum spuneam. Și mă bucur că exprimi deschis ceea ce crezi, confirmând ceea ce afirmam mai sus.

În altă ordine de idei, este normal ca tu să crezi asta despre mine, de aceea nu mă supăr, mai ales că Biblia vorbește despre asta. Fii atent ce spune – citez din Noua Traducere ca să nu supăr pe nimeni:

"Căci mesajul crucii este o nebunie pentru cei ce pier, însă pentru noi, cei care suntem mântuiţi, este puterea lui Dumnezeu. Fiindcă este scris: „Voi distruge înţelepciunea celor înţelepţi şi voi respinge priceperea celor pricepuţi." Unde este înţeleptul? Unde este cărturarul? Unde este polemistul acestui veac? N-a prostit Dumnezeu înţelepciunea lumii?" (1 Corintieni 1:18-20)

Poate că tu crezi că, neprocedând ca tata ori ca bunicul, îmi irosesc viața. Este opinia ta și o respect. Dacă m-ai cunoaște, însă, nu cred că ai spune asta. Convertirea mea a dus la multe lucruri bune – chiar și dacă privești strict dintr-un punct de vedere nereligios. În primul rând că viața mea era deja pierdută în ziua în care am decis că credința este singura cale posibilă. La momentul acela depresia și debusolarea mă aduseseră pe marginea prăpastiei. Ajunsesem un șmecher de cartier, chiar dacă unul citit și mai puțin agramat, alcoolic și care fuma 2 pachete de țigări pe zi. Viața de noapte și gașca erau doar surogate nefuncționale pentru ceva ce părea doar un vis frumos. Deși înlăuntru simțeam altceva, caracterul indica violență și ură. Nu am cedat decât atunci când am epuizat orice altceva...

Ce se poate observa astăzi? Sunt singurul bărbat, după multe generații, a cărui soție nu este bătută și umilită, primul cu o familie cu adevărat fericită. Dintr-un paria am ajuns membru respectat al societății, capabil să îi ajute și pe alții. Am prieteni necreștini care vor să afle secretul, să fie ca mine, deși celor mai mulți li se pare prea simplu răspunsul pe care îl ofer. Sunt un om fericit și împlinit. Dacă asta ți se pare o viață pierdută, atunci nu putem decât să ne dorim ca toți ceilalți să aibă o astfel de pierdere.

Contează mai puțin ce spui tu că a mers sau nu la tine. Știu că atunci când închizi ușa și te uiți în oglindă pentru a reflecta la realitatea din viața ta, tu cunoști care este adevărul cu privire la tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Cine a spus că deranjează? Eu văd în asta mai degrabă libertatea ce o avem de a ne fomra propriile concepţii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ateii nu au deranjat niciodata. Poate te referi la trolii care doar incearca cu disperare sa iasa in evidenta.Ca sa-i facem sa se opreasca trebuie sa-i facem sa gandeasca iar acest caz nici macar miracolele nu ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ne deranjeaza deloc.este de abia inceputul prigoanei. este scris ca toti acestia vor face doar voia celui ce ii conduce si a carui lupta o duc ei.sant si ei robi si au un stapan.iar ce e scris se va intampla intocmai. avem griji mai mari si mai importante ca crestini decat a ne impiedica de niste parci, care numai gura e de ei.domnul e mare si puternic.lupta lor e pierduta din start dar la fel ca satan.fac multa galagie si tipa si urla stiind ca au putina vreme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa le cada ceva in cap?

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Muriti bahhhh
Tu nu, ca dupa poza de profil tie iti place.

| contαbαndonαt a răspuns:

Buna astalaughing

| Delmoniko a răspuns:

Sa se roage si pentru ninsoarea asta si pentru drumuri mai bune. Eventual, am si o liste de cereri politice. Sa inceapa prigoana. Dati drumul la lei, bai zurgalai happy

| OInimaCurata a răspuns:

Un adevarat ateu (din cate stiu eu) are bunul simt de a-i respecta pe ceilalti.
Este normal sa avem opinii diferite...fiecare are libertatea de a alege ce face cu viata lui.In schimb, criticile rautacioase nu prea isi au rostul...

| Luminiţamerkeligjente a răspuns:

Deh... Adevărul e crunt. happy
Atâţia oameni sunt ce încep să refuze să creadă cu înverşunare în Dumnezeu, fapt ce mă bucură.
Majoritatea credincioşilor au crescut fizic vorbind, însă mintea tot de copil o au...
Îmi pare nespus de rău că din cauza religiilor în general oamenii au de suferit. Şi culmea, tocmai oamenii inteligenţi şi sănătoşi la cap.

| roxana4322 a răspuns:

Dumniezau sa te opreasca din a mai da raspunsuri ateice!
a functionat?

Întrebări similare