| Octavian199 a întrebat:

Daca va vin nevestele acasa cu burta la gura si zic ca acel copil e dat de la Dumnezeu, si ele nici macar nu au avut contact sexual cu voi.Le credeti?

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca va vin nevestele acasa cu burta la gura si zic ca acel copil este dobandit prin fertilizare in vitro tu ce o sa spui? nu vad de ce pui asemenea intrebari, nu inteleg de ce te legi de credinta altor persoane, lasa-i sa creada in ce vor ei

| Octavian199 explică (pentru RAY):

Eu ziceam de altceva, nu de fertilizare in vitro.Ca automat si sotul stie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Clar. Doar nu oi fi eu mai inteligent ca un personaj istoric gen Iosif. Dacă el a crezut, eu de ce nu

| Octavian199 explică (pentru suntserios):

Nu a crezut nimic.El a inventat povestea, ca sa o scape pe Maria.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar ce... intrebare e asta. Pentru copii?
Evident ca nu este plauzibil :/

| anonimg a răspuns:

"Iosif, barbatul ei, era un om neprihanit si nu voia s-o faca de rusine inaintea lumii; de aceea si-a pus de gand s-o lase pe ascuns.
Dar, pe cand se gandea el la aceste lucruri, i s-a aratat in vis un inger al Domnului si i-a zis: "Iosife, fiul lui David, nu te teme sa iei la tine pe Maria, nevasta ta, caci ce S-a zamislit in ea este de la Duhul Sfant." (Matei.1:19,20)
Acum barbatul se poate baza pe doua lucruri:
1. Dumnezeu sa-i descopere adevarul
2. Sa se foloseasca de testul de paternitate ADN.

Dar oricum ar fi, este exclusa ca sa mai existe o sarcina ca cea a Fecioarei Maria. In toata crestinatatea ei diversificata, nimeni nu vorbeste despre aceste lucruri, deoarece Biblia nu ne da nici descoperire de felul acesta. Am fi cunoscut, deoarece este scris: "Nu, Domnul Dumnezeu nu face nimic fara sa-Si descopere taina Sa slujitorilor Sai proroci." (Amos.3:7)
Cu mult inainte de nasterea Domnului Hristos, Dumnezeu a spus despre aceasta nastere: "De aceea, Domnul insusi va va da un semn: "Iata, fecioara va ramane insarcinata, va naste un Fiu si-I va pune numele Emanuel."" (Isaia.7:14)

| Octavian199 explică (pentru anonimg):

A inventat el povestea asta, si i-a zis si lui Maria sa sustina la fel.Asa a salvat-o de la rusine ca era gravida fara sa o fi lasat-o el. Asta dupa deductia mea.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Nu o cred, mai intai astept sa se nasca pruncul si pe urma il iau si fac un test ADN sa vad daca e al meu si daca nu e ma jur ca torn benzina in casa incui usa si geamurile si ii dau foc cu tot cu copil. T+arfa dracului isi bate joc nimeni nu isi bate joc de mine si scapa asa de usor NIMENI.
Pe urma i-au masina ma duc acasa la soacramea si ii trag un cap in gura si lu javra aia pentru toate zilele in care m-a enervat.

| Digikey a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Gandesti ca un crestin adevarat.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru Digikey):

Daca planul asta nu ti se pare bun fac alt cumva, o astept dupa ce iese de la munca imi schimb masina si imi pun o masca pe fata, imediat cum iese de la munca o urmaresc si o lovesc cu masina avand o viteza de 30-40 km/h o iau pe capota si cade pe asfalt ramand moarta. Apoi ma intorc acasa ucid copilul dau foc la casa si ca sa nu ma banuieasca soacramea ca am fost eu ma duc acasa la ea imbracat in negru cu masca si cu manusi ca sa nu las amprente si o omor in cea mai mare liniste dar asta dupa ce il aranjez pe tata socru. Imi i-au masina banii si actele imi pastrez calmul si respiratia si incerc pe tot posibilul sa fug in Georgia intr-un sat izolat de pe acolo unde imi las parul lung si barba cu haine de boschetar, imi schimb si identitatea si locuind intr-o cocioaba ca sa nu ma gaseasca sa nu ma depisteze politistii in cazul in care ma cauta dar pentru ca Georgia nu e in UE sunt sigur ca nu ma vor cauta.
Ti-am mai spus si atunci si ti-o spun din nou: nimeni dar absolut NIMENI nu isi bate joc de mine si scapa asa de usor NIMENI, sunt dispus sa fac toate astea ca sa ma razbun pentru ce mi-a facut javra ordinaraaaa.
Si sa imi bag pu+la de nu o fac exact cum mi-am propus, o fac in felul meu, mai bine asa decat cu o tarfa si cu copilul la altul pe capul meu, eu nu sunt fraierul la nimeni.

Din moment ce am conceput acest plan iti dai seama ca sunt in stare sa fac asta pana la capat pentru ca eu nu sunt prost, eu sunt prost numai cand vreau eu sa fiu.

| Digikey a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Dumnezeu este mandru de tine la fel cum este mandru de violatorii de Vaslui.
Cred ca nici Lui nu-i vine sa creada ce specimene imbecile a creat.

Ii f+ut o bataie lu soacramea de ramane moarta pe covor in bucatarie si pe tata socru il aranjez direct cu cutirul in zona gatului si am rezolvat totul. Asa cum de militarul din Titu a putut asa pot si eu. https://www.youtube.com/watch?v=LBS2CngVDLc

Ori ce e posibil in lumea asta tot ce trebuie sa faci este sa vrei.

"Gandesti ca un crestin adevarat." tu cum te-ai simti daca ai fi in locul meu? ce ai face daca ai fi in locul meu? acel sentiment de tradare si batjocura numai cand ma gandesc la asta imi vine sa o iau razna pe moment.

Tar+fa Dracului.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Fiecare bărbat își cunoaște nevasta. Daca ei sunt atei nu și-ar fi luat de nevasta o fata creștină, si nici ea nu l -ar fi luat știind ca e ateu.
Astfel de personaje de ce sa fie crezute? Dumnezeu lucrează doar prin cei ce se țin "in totul totului tot, numai de Iehova Dumnezeu". Deuteronom 18/13

| RAY a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Nu vad ce legatura are ateismul cu luatul de nevasta o crestina,fecioara maria nu era crestina nici iosif asa ca informatie, cat despre incredere asta nu are legatura cu ce este omul si educatia lui, sistemul lui de valori, genetica lui, sunt cupluri ateu-crestina si o duc bine mersy

| Octavian199 explică (pentru TamplaruAnisoara):

De ce sa nu iei neveste crestine? Poti sa iti iei si musulmance.Nu imi pasa in ced cred, dar sa nu fie fanatice.

Am zis eu ceva de ateism? Se deduce ca e vorba de crestini.

| RAY a răspuns (pentru Octavian199):

Man eu i-am spus acelei userite, fii atent

Scuze.Nu am observat.

| RAY a răspuns (pentru Octavian199):

Folosesti modulul nr1 =cel emotional, instictiv, ca o insecta, vezi de modulul 2 cel rational, inainte de a raspunde vezi ce sistem folosesti, calculeaza in mintea ta ceva, 230 ori 5 = apoi raspunde, vei vedea diferenta

Ce vrea sa insemne asta?

| Digikey a răspuns:

Avem multi pe aici care s-au nascut asa.