Inteleg ca te pune pe ganduri si esti ingrijorat dar Nu! conteaza ce iti transmite visul respectiv.totul e sa nu crezi in vise. Dumnezeu ne indeamna sa nu credem in vise chiar daca sunt bune,rele de orice fel.pentru ca visele pot veni de la diavol.scopul lor este sa tulbure omul sa il infricoseze sa il atace unde este mai sensibil.in suflet. Nu te teme de asa ceva.totul este o mare minciuna.sa nu crezi o iota din vis.uita visul,comporta-te ca si cum nu ar fi existat.frica nu vine niciodata de la Dumnezeu vine de la diavol. Dumnezeu ne iubeste fii sigur ca nu va lasa sa se intample nimic rau cu tine.
"Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21,8)"
"Nu te teme, caci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare." Isaia 41, 10
Aceasta intrebare nu trebuie postata la categoria "Religie". Nu inseamna nimic. Visul este un rod al imaginatiei. Omul este o fiinta rationala care nu se bazeaza pe farmece si vise cand ia decizii in viata.
Eu stiu ca daca iti zice"hai cu mine" vrea sa te ia cu el in cer sau sa mori odata cu el
Aaaa...asta ii imaginatia ta sau te-ai uitat la un film de groaza si ai visat urat...
Nu inseamna nimic! inseamna ca iti este prea dor de aceea personana. si totusi daca te intreaba " vrei sa vii cu mine? " sa-i raspunzi " Nu " ok? ca cine stie ca inseamna.
Visele pot fi urmarea a unor zile zbuciumate/tumultoase
ia doar chestiile pozitive din vise si o sa-ti mearga mai bine.
Buna pai nu trebuie sa iti faci griji si eu am patit la fel. logic candinand nu inseamna nimic poate te-ai gandit inainte la aceea persoane nu stiu nici eu de ce visam anumite persoan edeci nu iti pot spune clar...dar asa daca o iei babesc eu cand i-am zis bunici a inceput sa ma ia cu superstitile ei , cum fac toate persoanele care au trait mai pe la tara Si se spune ca daca visezi pe cineva care a murit si te cheama "cica" e bine sa nu te duci nu stiu dc poate ti se intampla ceva rau.dar cum ti-am spus nu-ti face griji de cate ori nu am visat eu asa ceva visam si personaje din filme horror gen freedy krueger bloody mary, asta bineinteles dupa 4 5 ore de filme cu fantome strigoi s.a.m.d).
Nu a reusit sa-ti zica, transmita ceva important inainte de moarte. Concentreazate 10 minute la perseana respectiva inainte de somn si vezi ce a vrut sati transmita. Bafta
Eu odata l-am visat pe michael Jackson ca fugea dupa mine in boxeri cu drujba in mana si striga:hai pis pis ca tata Jacki nu iti face rau
Tare asta
Ce smecher )
MonsterBunny întreabă: