Pe Dumnezeu nu il intereseaza lucrurile materiale. Pe il intereseaza doar inima ta!
1. Daca esti ateu si vei fi bogat, esti implinit, ai ce iti doresti; mai ales daca construiesti "zeci de spitale, scoli, azile". Semnul de intrebare ar fi, daca esti implinit ca ateu si ai tot ce vrei, ce cauti pe sectiunea Religie? Pana vei construi zeci de spitale se pare ca degusti cu frenezie batjocura crezului altora.
2. Nu stiu sa fi construit vile cineva pentru Dumnezeu, vilutele se construiesc in general tot pentru gadilarea propriilor simturi. Sf Parascheva si-a dat haina buna si a luat-o pe cea rea si nu si-a pus problema "daca voi fi bogata...". Ateismul da intotdeauna bine cu bogatia.
3. Pana vei construi zeci de spitale si scoli, mai bine ai citi CATEVA carti. Cred ca ti-ar face bine si sa iei putin aer, nu de alta, dar ai sa ajungi sa construiesti mii de spitale si scoli...
Iti vine si tie randul stai la coada - o sa ajungi si tu in fata - depinde care fata
Fii sigur ca ai un cazan cu supa fierbinte rzervat in cele mai adanci locuri ale iadului.
Vei ajunge in rai! Dar daca nu crezi in D-zeu vei ajunge in IAD. Dar stai fara griji, pana a ajunge sa fi bogat vei ajunge intr-o situatie in care un ateu nu poate supravetui, si singura cale de supravietuire e sa te rogi Creatorului. Asta e parerea mea.
Stai calm! daca faci un spital, automat salvezi oameni de la moarte si faci fapte bune, automat acest spital va avea un personal! oamenii se vor angaja le oferi un loc de munca deci iar faci fapte bune, cel mai bine e sa ii ti un an in banca si spitalu il vei face pe moca doar din dobanda!
anonim_4396 întreabă:
Pricope_Marius_1997 întreabă:
Octavian199 întreabă: