| CristiB93 a întrebat:

Daca voi ateii nu credeti in Dumnezeu nici in mantuire si nici in viata vesnica atunci care credeti voi ca este scopul vietii voastre, de ce ati venit pe pamant?

Răspuns Câştigător
| Urzi23 a răspuns:

Ateii ofticosi sterg raspunsurile cu bun simt ei baga in functiune Inchizitia ateista raspunsul de mai jos ilegal/obscen o sa raportez ca sunt discriminat

Urzi23 a raspuns cu intelepciune :

Chit ca adevarul este mare cit vaca ateii nu il pot pricepe ei stiu una si buna.

Crima finala, "the ultimate crime" nu e distrugerea fizica a omului, ci condamnarea pe vesnicie a duhului omului, a eu-lui personal care locuieste in trupul omului. Ea e profetita in Apocalispsa 20:10, 15 asa cum a spus si Isus:

"Temeti-va nu de aceea care ucid trupul si apoi nu mai pot face nimic, ci temeti-va de Acela care are puterea sa arunce in Gheena" Luca 12:4, 5

Asta e cea mai groaznica "crima" nu crezi? Ca si cum eu mi-as sterge de pe hard disk un joc naspa care nu-mi place iar apoi as da foc hard disk-ului fiindca stim cu totii, cand stergi ceva de pe hard stergi doar indexul nu si continutul propriu zis care se poate recupera

Ateismul, asta mi se pare mie terifiant, refuzul de a vedea realitatea, dorinta puternica de a sluji neconditionat evolutionismului de care au auzit de la altii si a carui existenta nu poate fi sustinuta in mod logic, si, care mai apoi devine o fabulatie a mintii umane cu verigile lor lipsa. Sadic mi se pare sa te sinucinzi traind in acelasi timp ca ateu, sadic mi se pare ca evolutia ta sa sustina ca darwin in care crezi este om de stiinta si care ti-a dat libertate dar paradoxal, sa fii inlantuit in dogme evolutioniste de tot felul. De-a dreptul dezgustator, injositor, la limita minima a conditiei umane mi se pare sa ajungi sa te calci in picioare cu semenii tai, sa ajungi la spital, sa atingi, sa saruti si sa te rogi la fosilele de la Antipa si, adevarata tragediei este ca unii fac aceste lucruri in numele cunoasterii, din punctul meu de vedere toti cei care adopta un astfel de comportament sunt niste taratoare, niste inapti depasitii de ceea ce inseamna viata, conditie umana, arata disperarea si neputinta lor, dar in acelasi timp si macabrul din ei: se calca in picioare pentru a linge fosile din dragoste de Stiinta.Se duc cu ciinele in parc si il prezinta ca fiind bunicul rolling on the floor

Dedicatie de la Urzi23 pentru:
Ateii de servici care au dat prezenta mai sus rolling on the floor negrii tuci in cerul gurii

-Ateul care se respecta cind nu il duce mintea sare cu jigniri =tipul de ateu negru in cerul gurii.
-Ateul care nu are argumente da fuga la Antipa la lins fosile de primate si brontozauri =ateul habotnic si irational.
-Ateul cu scaun la cap (0. 0001%) vor sa invete si intreaba sau citesc =ateul rational

42 răspunsuri:
| ForJesus a răspuns (pentru FucktheSystem):

Da, are!
Uite:
Voi eraţi morţi în greşelile şi în păcatele voastre.sau
Măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi). sau
Pe voi, care eraţi morţi în greşelile voastre şi în firea voastră pământească netăiată împrejur, Dumnezeu v-a adus la viaţă împreună cu El, după ce ne-a iertat toate greşelile.
Mai vrei?

| FucktheSystem a răspuns (pentru ForJesus):

Și „fericire" nu putea să fie folosit în alt context? Eu zic că da...
Oricum cred că ți-ai dat seama la ce m-am referit, mai exact la faptul că Dumnezeu îndeamnă în cartea aia de mai multe ori la crimă decât la iubire, asta era esența.

Răspuns utilizator avertizat
| ForJesus a răspuns (pentru FucktheSystem):

Ținta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun și dintr-o credință neprefăcută.
Daca tu nu înțelegi, nu e vina mea! sorry!

| hate1t4ll a răspuns:

De ce totul trebuie sa aiba "a higher purpose"?

| shadovv a răspuns (pentru SaintOcea):

Nu vrei traii vesnic. Toate amintirile despre tine vor murii odata cu civilizatia umana. Pamantul si Soarele sunt efemere la fel ca omenirea. Numai prin Dumnezeu vei traii vesnic. Prin fapte doar dobandesti longevitatea culturii. Iar idea crestina nu e deloc expirata. Ea e total posibila oricand pe pamant.

Incearca sa te gandesti din punct de vedere metafizic la ceea ce spui si apoi sa exprimi prin cuvinte, nu prin insulte caci in principiu ceea ce fac si ceea ce incercati voi sa faceti e filozofie.

| FucktheSystem a răspuns (pentru ForJesus):

Eu nu înțeleg?
Cred că n-ai citit vechiul testament...
Hai să-ți explic cum văd eu biblia voastră.
Pentru mine Biblia e ca un bestseller în două volume.
Pe vremea când s-a scos primul volum ca să ajungă bestseller se cerea violență și reguli absurde, așa că oamenii deștepți despre asta au scris ( că altfel nu s-ar vinde).
Pe vremea când a apărut noul testament, oamenii probabil sătui să-și vadă prietenii/rudele ucise cu peitre în numele lui Dumnezeu ( că doar așa scrie în cartea sfântă) au decis că vor iubire. Așa că Biblia ca să fie un bestseller în continuare a ajuns să grăiască despre dragoste etc, că asta le place credincioșilor.
Iar voi acum ziceți că vă ghidați după biblie, dar văd că vouă vă place doar se comentați de Noul Testament, Vechiul Testament al voi parcă nici nu există.
Violența din vechiul testament e o dovadă clară ori că Dumnezeu nu eixtsă ori că Biblia n-a fost scrisă sub inspirația unui așa zis Duh. De ce? Poi un zeu teoretic atotștiutor nu cred că s-ar răzgândi așa într-o secundă( că voi ziceți că Dumnzeu are alt timp, că de e veșnic) să devină din tiran ucigaș în zeu bun și iubitor...

Răspuns utilizator avertizat
| shadovv a răspuns (pentru SaintOcea):

Imi cer iertare ca in loc de "vei" am scris "vrei". Greselile gramaticale nu sunt greseli, sunt doar asa zise abateri de la norme idiotice. Am inteles total la ce te referi si tocmai de aceea ti am spus ca nu exista nemurire. Acum tu vi si spui "a rămas în istorie pe veci, sau cel puţin până la sfârşitul umanităţii". Enuntul este eronat din punct de vedere logic. Un lucru care nu este vesnic e efemer si viceversa. Scopul lui Alexandru Macedon care a fost? Sa ajunga cod html pe o pagina de wikipedia? Deci nu exista eternitate din punctul tau de vedere. Tu nu ai scop. Nici un ateu nu are scop ci doar o dorinta pe care ratiunea i o creaza in lipsa credintei. Sunteti toti minciuni vi!

| KodrutZ a răspuns (pentru Ecea):

Hai mai, se poate asa ceva? Faci de rusine specia atee, in pana mea! Scopul lor e mintuirea, implinirea intru hristos, o eternitate in rai, plus cistigarea campionatului mondial de pupat moaste-viteza aici, pe pamint. Doooh!

| Kronix a răspuns:

Viața veșnică are multe forme. La creștini „Raiul" în egiptul îl numeau „Ca". Alte religii cred în reîncarnare prin „viață veșnică" posibil o reîncarnare îtrun univers paralel. happy În schimb rolul, îl stabilești tu, nu te lași condus de alții. Sper că ai înțeles câte ceva de aici. happy