| rosini a întrebat:

„Dar cît despre fricoşi, necredincioşi, scîrboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua." (Apocalipsa 21:8)

Este necredinta un defect atat de mare incat sa il comparam cu crima, curvia, minciuna etc. si care sa merita o asemenea pedeapsa?
Cati dintre voi ati ati tortura pe cineva fiindca nu va crede pe cuvant?

9 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cine vrea sa vina dupa Mine zice Hristos, daca nu va asculta pe voi pe Mine nu ma asculta...

| rosini explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Ce convenabil, un Zeu care va da autoritate de zei laughing. Eu ma indoiesc ca Isus a fost zeu, asa ca nu are nici o relevanta ceea ce zici.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru rosini):

Pai dati singur raspunsurile daca nu accepti opiniile altora si nu le mai comenta, eu doar ti-am spus ca fiecare e liber sa faca ce doreste

| rosini explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Nu este nimeni sa faca ce doreste, daca am face ce dorim am fi in anarhie.
Eu am zis ca nu iti accept opiniile? Ti-am criticat o opinie, accept o opinie daca are vreo relevanta.

| sublime89 a răspuns:

Punte-te in locul lui "dumnezeu". Sa zicem ca ai crea niste oameni doar pentru ca tu te-ai plictisit. Si apoi sa le ceri sa-ti fie supusi si sa ti se inchine ca unui dictator. Ca daca nu, ii asteapta chinuri eterne in iad. Cam ce fel de caracter ai avea sa faci asa ceva?

| Mikhtarian a răspuns:

Daca tu,nu-ti asculti parintii,nu esti pedepsit?
Daca nu crezi in ceva,cum poti sa-i ceri anumite chestii?
El iti da iubire neconditionata, si intelegere in tot ce faci.
Sunt total de acord aici, nu crezi, pierzi, crezi castigi.

| rosini explică (pentru Mikhtarian):

"Daca tu, nu-ti asculti parintii, nu esti pedepsit?"
Ce legatura are neascultarea cu necredinta?

"Daca nu crezi in ceva, cum poti sa-i ceri anumite chestii?"
Pai nu ii cer nimic, dar asta nu il opreste sa ma tortureze o eternitate.

"Sunt total de acord aici, nu crezi, pierzi, crezi castigi. "
Credinta ipocrita, bazata pe interes, daca as fi d-zeu as scuipa pe o asemenea credinta.

| Krokodil a răspuns:

Dupa crestini da.

| BlitzkriegJack a răspuns:

Ma baieti, eu nu stiu, dar eu il bat de doua luni pe vagabondul din beciul meu si tot nu crede in marele crocodil albastru fara dinti din ceruri!