Iata carti care m-au impresionat si intarit credinta in Hristos:
''Vom vedea pe Dumnezeu precum este'''
''Fericirea de a cunoaste Calea''
''Ne vorbeste parintele Porfirie''
''Daruind vei dobandi''
Vorbe de aur sau cartile Sfantului Ioan Gura de aur:www.ioanguradeaur.ro
''Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei''
''Sfaturi intelepte'' (Teofan Zavoratul)
''Sfantul Nectarie Taumaturgul:Viata, minunile, acatisul, paraclisul si slujba''
''Drumul crucii''
''Patericul''
Daca vrei si mai multe, lasa-mi mesaj privat si te voi ajuta.Ti le recomand pe acestea din suflet.
Numai bine
Dati-mi niste titluri de carti ortodoxe ce trebuie neaparat sa le citesc.Adica care vi s-au parut voua mai interesante!==mulțime vidă!
==mulțime care nu are nici măcar, un singur element!
Dati-mi niste titluri de carti ce trebuie neaparat sa le citesc. Adica care vi s-au parut voua mai interesante!
Matematici Superioare,
Matematici Generale,
Matematici Speciale,
Curs de Fizică Generală,
Mecanică,
Mecanică teoretică,
Teoria Relativității etc!
Gramatica limbii engleze,
Gramatica limbii Spaniole, etc.
Ar fi bine sa citesti cartea scrisa de Protos. Nicodim Mandita: Minunile Maicii Domnului, Editura Agapis, Bucuresti, 1995. Crede-ma ca merita sa citesti cartea aceasta.
Este recomandabil sa citesti si cartea lui Paulin Lecca: De la moarte la viata, Editura Paideia, Bucuresti, 1997.
Cărţi ortodoxe
Doua milioane de kilometri în căutarea adevărului - Klaus Kenneth;
Rugăciuni către tineri- Monahul Paulin;
Dragostea adevarată - Taina dragostei înainte şi după căsătorie - Dmitry Semenik;
Iisus Hristos sau restaurarea omului - Dumitru Stăniloae;
Cartea nunţii - Danion Vasile;
Omul, animal îndumnezeit - Panayotis Nellas;
Teologia mistică a bisericii de răsărit - Vladimir Losski;
Jonathan Jackson - Un actor american alege ortodoxia - Pr. Andrew Stephen Damick;
Sfântul Nectarie – Minuni în Romania - Ciprian Voicila;
Vezi acest rapsuns a lui milan 9 :http://www.tpu.ro/......ortodoxie/
De asemenea recomand sa intri pe net, la editura Sofia, sau pe libraria.net,sectiunea religie.
De asemena recomand sa cumperi publicatiile ortodoxe "Familia ortodoxa"(are si site) si "Atitudini"(are si site).
de asemenea recomand si site-urile Razboi intru cuvant si Apopogeticum.
Citeste "the God delusion" ca sa vezi cat de indoctrinata e planeta, si lasa ortodoxia, ca numai rele face.
Daruind vei dobandi - Steinhardt
Dreptatea lui Dumnezeu si dreptatea oamenilor - Coman
Cuvinte vii - Calciu-Dumitreasa
Anticritice - Sorin Dumitrescu
Cartea Facerii - Seraphim Rose
Biblia nu este o carte interesanta este chiar cuvintul lui Dumnezeu.am citit multe carti si explicatii.dar doar biblia contine adevarul si nu presupuneri sau diverse explicatii.citeste-o ca si cum ti-ar vorbi Dumnezeu.