| Inferno a întrebat:

Dati-mi si mie o singura intrebare la care Biblia ne ofera un raspuns cert si de necontestat.

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

De ce a daruit Dumnezeu pe singurul Sau Fiu?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

"Cate linguri de zahar sa pun in cafea?"

Raspuns:
Cronici 23 4. "Si David a zis: Douazeci si patru de mii..."

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fortand putin lucrurile, precum tu oroarea de cacofonii, spun ca nu au certitudini decat oamenii limitati.Carl Segan spunea:"Stiinta este interogarea sceptica a realitatii." Asa ca sunt convins ca se vor inghesuii multi drept credinciosi cu exemple biblice. Lectura placuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cate zile are saptamana, si de ce duminica e libera?
Funda?

| i86e2 a răspuns:

Ce scriau evreii cu mii de ani in urma?

| vitbsk a răspuns:

Când va dispărea creştinismul?
Text integral Matei cap XVI 13-18
"
18.Şi Eu îţi zic ţie, că tu eşti Petru şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui."
CERTITUDINEA: De 2000 de ani creştinismul continuă să existe, cu toate că de-a lungul timpului a trecut prin schisme, persecuţii, şi a avut în faţă şi stăpâniri potrivnice. Până la Edictul din Milano, dar, şi în timpul prigoanei ateiste a comuniştilor au fost exercitate presiuni asupra Bisericii.
Eu nu contest faptul că unii au interpretat exagerat dogmele şi s-a ajuns la persecuţii şi din partea inchiziţiei.
Mă refer la mărturisitorii autentici.
Indiferent dacă, în viitor vor fi dărâmate toate bisericile creştine, atât timp cât există un singur mărturisitor de credinţă asemenea lui Petru, creştinismul rămâne în picioare.
Acest mesaj nu e un prozelitism religios, ci o încercare de răspuns la întrebarea ta.
Ştiu că există 3 religii Avraamice, nu mă pune să disertez ce religie e autentică. Fiecare e liber să caute răspunsul pe cont propriu, acesta NU e un site de prozelitism religios sau de răspândire a urii inter-confesionale.

| Robertofachiru a răspuns:

Are Dumnezeu un nume?

| RaduRadu01 a răspuns:

"De ce suferim?"
"Ce se intampla cu noi cand murim?"

Vrei si raspunsurile? smug

| Inferno explică (pentru RaduRadu01):

Logic ca vreau raspunsurile, daca-mi dai intrebarile ma lamuresti cu ceva?

| RaduRadu01 a răspuns (pentru Inferno):

Hmm, dubios... Mai inainte ziceai: "Nu stiu ce face Biblia, nici nu ma intereseaza." Raspunsurile acestea se bazeaza pe Biblie. Esti cumva curios?hee hee