Sa nu inteleg ca tu nu esti crestin? inmultirea e un instinct primar, la fel ca mancatul, bautul. asta e firea oamenilor. doar ca acum sexul a ajuns sub forma de arta. viata trupeasca de cea spirituala e diferita
Totusi asta e motivul principal pentru care oamenii cred in dumnezeu. Daca nu lear mai oferi barbosu viata vesnica ar ma crede **** in el
Nu inteleg intrebarea ta. Pentru ca asa e lasat de la Dumnezeu, pentru ca oameii isi doresc copii. Ce legatura are viata vesnca cu faptul ca omul face copii?
Nimeni nu stie daca exista sau nu, ca nu s-a intors nici un om de acolo sa ne zica si noua daca e sau nu. dar fiecare e liber sa creada ce vrea si in cine vrea pana la proba contrarie
1. E o datorie morala, conform conceptiilor vechi ale societatii, sa se nasca, sa se casatoreasca, sa aiba copii, sa moara.(cand una din trepte lipseste se produce un dezechilibru)
2. Din nevoia de a lasa ceva in urma, sa stii ca ai muncit pentru cineva.
3. Sa nu ai senzatia ca ai trait degeaba.
4. Ce legatura are viata vesnica si inmultirea? Doar pentru ca imi concep un scop crestin in viata, ar insemna sa duc o viata de celibat sau fara urmasi? Nu inteleg intrebrea, e fara rost.
Mi-e rusine ca faci parte din aceesi specie ca si mine. ASta e firea naturii sa iti perpetuezi specia, daca speranta de viata a omului ar fi de 25 de ani atunci omul ar face 20-30 de copii, daca speranta ar creste la 100 omul ar face un copil, daca omul ar trai vesnic, CUM ZICETI VOI CRESTINII NU SAR MAI INMULTI, pentru ca nu tine de tine ci de instict nu ar mai fi nevoie, din moment ce existi vesnic. il vezi pe dumnezeu sa toarne copii la fiecare 20 de ani? NU pentru ca e vesnic in mintea voastra
Ma indoiesc ca intelegi, si ma mir ca imi pierd timpul cu oameni cre cred CA ASA E LASAT? ce formulare e asta ca ba creier de penis
Eu nu vreau să fac copii,şi totuşi voi lăsa ceva în urmă,şi ştiu sigur că nu am trăit degeaba.
A face copii este cel mai uşor lucru pe care îl poate face orice om,oricât de retardat ar fi el; iar asta lăsându-i senzaţia că este folositor şi a făcut ceva bun pentru omenire. Nu e chiar aşa. Dacă faci un copil,nu faci nimic bun pentru omenire,este doar o dorinţă egoistă de a face ce fac şi ceilalţi.
Sunt o mulţime de oameni care deşi nu au avut copii, au lăsat ceva în urmă, ceva mult mai valoros decât un om.
Iti impartasesc punctul de vedere, doar ca "stimatul" autor al intrebarii voia argumente logice, oricum nu cred ca le-a inteles si l-au multumit. Alte motive pentru a face copii nu am gasit, si daca ma legam mai tare de intrebarea pusa intr-un mod incalcit, imi luam iar "stupid" ca asa actioneaza "Stimatul".
Ma-sa lu' Hitler a lasat pe lume o fiinta care a facut multe lucruri extrem de calumea! La fel si ma-sa lu' Tesla, sau a fratilor Young.
De ce, ti-e frica de faptul ca nu am avea loc toti pe pamant?
Daca si parintii tai aveau aceeasi conceptie, acum erai in stadiul de spermatozoid, dandu-te cu capul de peretii testicolelor lu´ tactu.
O fi bine?
Pai ma dar tu nu intelegi?
noi toti suntem muritor(cateva exceptii Ilie care nu ca nu murea dar a fost ridicat la cer)
Moartea e doar poarta spre vesnicie deci murim, dar sufletul e nemuritor pentru ca acesta va ajunge in iad sau rai nu trupul
Inmultirea a fost poruncita de Dumnezeu
si sufletul tau e vesnic.
sper ca ai inteles
Suntem eterni pe lumea cealalta nu aici! Ne inmultim deoarece prin inmultire creem suflete! Suflete care au sanse la eternul raiului!
Nu este adevarat. Vrei sa ai o mica idee despre cum este in iad? Aprinde un chibrit si i-al in mana cat inca mai are flacara dar nu il strange, lasa-l sa arda in palma ta. Apoi adu-ti aminte ca focul din iad este de miliarde si miliarde de ori mai puternic decat focul de pe pamant, focul din iad arde cu mania lui Dumnezeu.
Din 100 de copii care se nasc, câţi sunt Hitler sau Tesla?
Chiar dacă ar fi, în ziua de azi nu mai poţi face ce a făcut hitler.
Chiar citeam acum vreo 3 ani o carte despre viaţa lui Hitler,şi la sfârşit era o părere de-a autorului, care zicea că este posibil ca asemenea monştri ca Hitler să se găsească şi în unii oameni din ziua de astăzi, şi trebuie stârpiţi de mici.