| dumitruanca a întrebat:

Dc pe unele biserici nu stiu daca pe toate este semnul iluminati

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pentru ca Dan Brown, cel care si-a imagiant existenta Illum, inati, a ales acest semn, existent pe biserici, care ii slujea povestii pe care o spunea. Illuminati sunt o chestie imaginara, nu trebuie sa intorci povestea, ca e o prostie. Intrebarea ta este de genul: de ce in fiecare casa se gaseste cate o matura, despre care stim ca e vehicolul vrajitoarelor? Raspunsul nu este: fiindca in toate casele este cate o vrajitoare. Ci fiindca legenda a ales un obisect comun, aflat in toate casele si si-a imaginat ca vrajitoarele zboara pe ea

9 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Si cum arata acel semn? big grin

| dumitruanca explică (pentru lpavel):

Da si daca nu crezi ca e pe o biserica da-mi un cont de pe un site de socializare unde pot trimite poze (al tau) si iti trimit poza

| lpavel a răspuns (pentru dumitruanca):

Pune aici o poza apoi copie linkul si posteaza-l aici ca coment, Link:
http://postimages.org/

| milan9 a răspuns:

"Iiluminati" au imprumutat semnul din crestinism si nu invers. E chiar atat de greu sa faci un mic calcul comparand vechimea istorica a celor doua realitati diferite? thinking thinking

| mentholinks a răspuns:

Pentru ca simbolizeaza ochiul Providentei.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Iluminati aste o poveste de adormit copiii cu care va abureste Satan - nu mai credeti tot ce auziti, credeti in ceva ce esti sigur ca exista.

| dumitruanca explică (pentru r3r3r3r3r3r3):

Nu cred, dar pe o biserica din orasul meu este semnul acela pictat, gen triunghiul cu ochiul in mijloc deaspura intrari in biserica

| Golyat18 a răspuns:

Probabil ilumintii daca detin puteri supranaturale manipuleaza toate religile lumii...
masoni... si in budism daca observam se inchina oamenii de numa numa desi buda nu a poruncit asta...

| RoxanaY a răspuns:

Ochiul ala de fapt este ochiul lui Horus si nu are de-a face cu crestinismul, are de-a face cu mitologia veche egipteana.