Pentru ca Dan Brown, cel care si-a imagiant existenta Illum, inati, a ales acest semn, existent pe biserici, care ii slujea povestii pe care o spunea. Illuminati sunt o chestie imaginara, nu trebuie sa intorci povestea, ca e o prostie. Intrebarea ta este de genul: de ce in fiecare casa se gaseste cate o matura, despre care stim ca e vehicolul vrajitoarelor? Raspunsul nu este: fiindca in toate casele este cate o vrajitoare. Ci fiindca legenda a ales un obisect comun, aflat in toate casele si si-a imaginat ca vrajitoarele zboara pe ea
Da si daca nu crezi ca e pe o biserica da-mi un cont de pe un site de socializare unde pot trimite poze (al tau) si iti trimit poza
Pune aici o poza apoi copie linkul si posteaza-l aici ca coment, Link:
http://postimages.org/
"Iiluminati" au imprumutat semnul din crestinism si nu invers. E chiar atat de greu sa faci un mic calcul comparand vechimea istorica a celor doua realitati diferite?
Iluminati aste o poveste de adormit copiii cu care va abureste Satan - nu mai credeti tot ce auziti, credeti in ceva ce esti sigur ca exista.
Nu cred, dar pe o biserica din orasul meu este semnul acela pictat, gen triunghiul cu ochiul in mijloc deaspura intrari in biserica
Probabil ilumintii daca detin puteri supranaturale manipuleaza toate religile lumii...
masoni... si in budism daca observam se inchina oamenii de numa numa desi buda nu a poruncit asta...
Ochiul ala de fapt este ochiul lui Horus si nu are de-a face cu crestinismul, are de-a face cu mitologia veche egipteana.
BomBonicaThaa2000 întreabă: