Poți să încerci să dormi cu un maieu sau o cămașă cu mânici lungi făcute dintr-un material mai gros și mai rezistent!
Pot fi niște lucruri legate de acel pat ( ace, ace cu gămălie, etc. ), care să te zgârie pe mâini și poți vedea dacă alea agață sau chiar sfâșie / rup mânecile respective.
Ce vrea sa insemne acest film? Doar nu l-ai postat ca sursa de documentare?
Doamne! mergi imediat la un preot cu har si povestete-i...ce ai tu se numesc stigmate (adica semne ale suferintei Mantuitorului. Semnele de la maini si picioare, facute de cuie, precum si cele de la coroana de spini se numesc stigmate). Mergi cat mai repede la un preot.
Tu chiar existi?
Da.
Daca esti genul care doarme cu mina la gura poate te musti singura in somn, nu trebuie neaparat sa fie de la unghii.
Tu poti sa faci diferenta dintre niste zgarieturi si niste muscaturi?
sunt niste zgarieturi ca pisica ceva de genu dar eu nu am nici un animal in casa
Cine stie ce patesti in timpul zilei si are urmari abia dupa o durata mai lunga. Sau poate esti somn-ambul. Eh, mai bine te duci la un psiholog/ medic mai intai ca nu cumva sa ai ceva grav.
Nu-l speriati ca e posedat de dracu incerca sa dormi in alt pat sa vezi daca tot asa se intampla.
Buna, ai scapat de ele?
Apropo si eu patesx chiar acum treaba asta...ieri si alaltaieri in ambele zile m-am trezit cu 6 zgarieturi: 3 la umar intr o noapte, 3 pe sold in cealalta noapte. Daca patesx si noaptea asta chiar as vrea sa aflu daca tu ai trecut de ele. Astept raspuns urgent.
Bună Ziua, chiar acum m-am trezit și eu cu astfel de Zgârieturi de pisică dar nici eu nu am vreun animal… v-ați lămurit de la ce putea fii…? De la pat nu prea cred ca e deoarece am Pat cu 2 Saltele așa ca patul nu e… și eu dorm noaptea foarte liniștită.
Rihanaa întreabă: