A fi pro viata nu se contrazice cu a sustine pedeapsa cu moartea lol.
Esti pro viata pentru inocenti, nu pentru ucigasi.
(Asta nu inseamna ca eu sustin pedeapsa cu moartea)
Nu! Cât de prost să fii să omori pe cineva pentru că acel cineva a omorât pe altcineva? Practic, nu tot crimă e? Adică și tu ai omorât pe cineva, ca și femeia care a făcut avort!
Solutia e interzicerea avorturilor, nu uciderea femeilor care le fac. Avortul trebuie interzis fiindca reprezinta uciderea in chinuri groaznice a unui copil nenascut. Nu va puteti imagina ce dureri simte copilul acela cand e sfasiat cu chiureta. E o barbarie, incalca cel mai fundamental drept al omului (dreptul la viata) si trebuie oprit.
Eu nu-mi amintesc sa fi fost constient in abdomenul mamei mele, deci e fals ce spui cu "durerea" copilului nenascut.
Cum rămâne cu [,] copiii care au șanse să se nască cu malformați grave ( de exemplu, sindromul Patau sau Trisomia 18)? Sau cu femeile care ar fi forțate (în lipsa unei alternative) să-și pună în pericol sănătatea fizică și psihică născând un copil cu astfel de probleme sau unul rezultat în urma unui abuz? Sau cu adolescentele care ar trebui să-și distrugă întreagă viata din cauza unei greseli?
anonim_4396 întreabă: