| LupusDei1993 a întrebat:

De acord cu uciderea femeilor dacă fac avort?
Și eu care credeam că acești creștini din America sunt pro viață:

https://thehill.com/......-women-who

10 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Nu!
E crima! apoi nu revolvam nimic daca facem un rau cu alt rau!

Răspuns utilizator avertizat
| halogen001 a răspuns:

Nu. Sun oameni retardati cei care propun asa ceva.

| CostinAlamariu a răspuns:

A fi pro viata nu se contrazice cu a sustine pedeapsa cu moartea lol.
Esti pro viata pentru inocenti, nu pentru ucigasi.

(Asta nu inseamna ca eu sustin pedeapsa cu moartea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Răzbunarea nu este a noastră.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Nu

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Nu! Cât de prost să fii să omori pe cineva pentru că acel cineva a omorât pe altcineva? Practic, nu tot crimă e? Adică și tu ai omorât pe cineva, ca și femeia care a făcut avort!

| Bluestar15 a răspuns:

Solutia e interzicerea avorturilor, nu uciderea femeilor care le fac. Avortul trebuie interzis fiindca reprezinta uciderea in chinuri groaznice a unui copil nenascut. Nu va puteti imagina ce dureri simte copilul acela cand e sfasiat cu chiureta. E o barbarie, incalca cel mai fundamental drept al omului (dreptul la viata) si trebuie oprit.

| LupusDei1993 explică (pentru Bluestar15):

Eu nu-mi amintesc sa fi fost constient in abdomenul mamei mele, deci e fals ce spui cu "durerea" copilului nenascut.

| KarinaLee6 a răspuns (pentru Bluestar15):

Cum rămâne cu [,] copiii care au șanse să se nască cu malformați grave ( de exemplu, sindromul Patau sau Trisomia 18)? Sau cu femeile care ar fi forțate (în lipsa unei alternative) să-și pună în pericol sănătatea fizică și psihică născând un copil cu astfel de probleme sau unul rezultat în urma unui abuz? Sau cu adolescentele care ar trebui să-și distrugă întreagă viata din cauza unei greseli?