Https://www.tpu.ro/......ca-se-tot/
eu vad ca crestini spun ca nu e asa
Credința e de natură spirituală. N-ai ce pipăi, mirosi, vedea, auzi.
E credință, nu e certitudine.
N-are nimeni dovada materială sau certitudinea materială că Dumnezeu există.
Cei care cred, au doar convingerea spirituală că Dumnezeu există.
Pentru ei e mai mult decât suficient.
Pentru tine nu. Că de-aia ești ateu.
Tu vrei dovada științifică.
Nu există.
Hai ca ma plicti asa ca isi raspund
De ateii numesc crestinii dogmatici,limitati?
eu nu numesc doar crestini ca fiind dogmatici,limitati si pe oricine care gandeste limitat si e ignorant,nu toti crestini sunt asa si fanatici care doar fac propaganda atat,nu generaliza aiurea
Un crestin isi poate justifica oricand credinta pe baza multor argumente rationale,deci de ce dogmatic?
trebuie sa intelegi ceva ce vad ca nici userul cristi nu a inteles, atei asteapta dovada prin metoda stiintifica cum ca exista dumnezeu, nu ne intereseaza argumente care pot fi folosite pentru orice zeitate, dogmatic pentru ca prin ignoranta lor resping absolut orice nou, https://www.tpu.ro/......-atee-sau/
crestini mi au spus ca indiferent de argumente,dovezii niciodata nu isi vor schimba gandirea,atunci intrebarea e de ce pun intrebari? propaganda religioasa atat ca in rest nu vad altceva,culmea ipocriziei e sa ceri sa isi deschisi mintea spre gandirea ta dar tu sa ai mintea inchisa spre gandirea mea,nu exista intrebari gen da evolutia e adevarata,nu sunt intrebari gen evolutia e gresita si pauza, restul care spun ca e adevarata primesc raport, voturi eronate, iar cei care sunt de acord fundita si voturi pozitive, nu e vorba de fundite, puncte e vorba de dogmatism, peste 90% din intrebari sunt afirmati de fapt, nu sunt discuti deschise bazate pe dovezi,minti inchise,dogmatice,limitate,nici tu nu accepti absolut nimic nou
Si crestinii cauta raspunsuri,si le gasesc,acele raspunsuri ii conduc la Dumnezeu, deci de ce limitati?
crestini nu cauta nimic, absolut nimic, crestini cauta noi confirmari mereu atat, crestini nici nu stiu sa puna intrebari religioase, nici tatal nostru nu stiu
Ca dovada ca Dumnezeul Biblic e zeul corect,avem dovezile istorice ale existentei lui IIsus.
Toti oamenii de stiinta care au venit cu argumente pentru existenta lui Dumnezeu s-au referit la cel Biblic.
Acele argumente ne indica ca totul reprezinta o manifestare a sacrului, nu un haos random.
Apropo, un temei solid il gasesc ca fiind experientele NDE, in fond prin ele, oamenii care au murit perioade scurte de timp ne pot spune cum a fost.
Omule exista si dovezi mult mai bune pentru mohamed, dar asta nu inseamna ca dumnezeu exista, care dumnezeu biblic?
cel evreiesc?
cel islamic?
cel crestin?
ca a existat un personaj numit iisus nu dovedeste nimic
sa vad si eu cercetatori aia stiintifici sau imi prezinti clovni, bufoni care practica creationismul stiintific, experiente NDE explicate de neurostiinta
"avem dovezile istorice ale existentei lui IIsus"
Care sunt dovezile alea? Zi-mi si mie ceva verificabil. Eu numai nimicuri am gasit, doar surse bazate pe biblie care este total eronata. Am gasit o singura referinta care nu avea legatura cu biblia de la ceva autor evreu dar era atat de scurta, vaga si superficiala incat nici nu merita luata in seama.
Pentru ca credeti in dogme. De exemplu trinitatea este o dogma, nimeni nu o poate intelege sau explica. Voi o luati de buna in timp ce evreii si cu mine de altfel sunt de parere ca incalcati flagrant prima porunca.
Crestini fac blasfemeie de fiecare data cand pomenesc de iisus ca fiind fiul lui Iahve
"Un crestin isi poate justifica oricand credinta pe baza multor argumente rationale, deci de ce dogmatic?"
Buna gluma
anonim_4396 întreabă: