anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De azi părăsesc site-ul, am stat destul 12 ani pe tpuși mă dedic cititului cărților.
Eu cred în Dumnezeu,Îl apreciez și stimez pe Iisus pentru viața și învățătura dar nu sunt creștin sunt mai degrabă susținător new age.
Cred într-o Forță Superioara și Inteligența dar nu în Dumnezeul biblic.Iisus rămâne un reper pentru mine insa Biblia mai ales Vechiul Testament mi se pare prea dur și sălbatic,știți voi de ce dacă l-ați frunzărit.
Mai bine cred în ceea ce spune Pavel Corut,Dumnezeu să îl țină în pace căci a murit ieri.
Deci nu voi mai activă pe site-ul asta și nu va voi mai stresa cu întrebările.laughing
Însă țin să îmi iau rămas bun de la toată comunitatea,am cunoscut oameni foarte de treabă aici. Rămâneți cu bine și spor la TPU-it!
Eu mi-am îndeplinit misiunea pe acest site,nu mai vreau sa intru pe el,e de ajuns.
Salutare și bafta tuturor în viața
Și ca sa pun și întrebarea:V-ati gândit vreodată să nu mai intrați pe TPU? Cum vi se pare site-ul?
Sante și salve!
Rog moderatorul sa nu îmi șteargă întrebarea, mersi.

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Am citit si eu mai demult ceva din Pavel Corut, e un tip incurajator, dar nu se compara cu Noul Testament.Ma bucur ca il admiri si apreciezi pe Iisus Hrisos, te binecuvantez sa ajungi sa il cunosti personal cat mai bine!

| Celcestietot a răspuns:

Cred ca aproape cu totii am luat o pauza de la TPU thinking Bafta in continuare, ne mai auzim noi laughing

| Mayhem666 a răspuns:

Am intrat si eu intr-un hiatus de vreo 2-3 ani si m-am intors inapoi pe site acum cateva luni. Nu iti face griji, o sa te intorci si tu inapoi aici.
Dar in cazul in care nu te mai intorci, iti urez bafta, sanatate si noroc in viata si in viitor.

| UnOmOarecare3000 a răspuns:

AvalohAlyn ar trebui sa fi crestin ortodox, chiar daca si in biserici este afacere nu dragoste. Toata lumea are multe de invatat. Omul invata din greseli. Site-ul pare unul bun, parerea mea, mai poti ramane pe el. Mai afli cate ceva, mai scrii cate ceva, mai ajuti pe cineva, mai esti ajutat de cineva si tot asa. Rescpect pentru cine l-a creat.
Si inca ceva unii oameni cred ca daca vei crede in Dumnezeu esti nebun, niciodata nu este prea tarziu sa alegem calea cea buna pentru un viitor mai bun. Daca un om crede in Dumnezeu sau este Crestin Ortodox asta nu inseamna ca este nebun. Probabil a realizat ca ii face bine religia asta si isi doreste din tot sufletul, daca este bolnav, sa se insanatoseasca. Sfatul meu este sa nu-ti pierzi speranta si sa ai incredere in tine. Multa lume s-ar putea sa iti vrea raul, pe aceia nu ii lua in seama, ar trebui sa-ti asculti inima. Nu da cu piciorul la cei care vor sa te ajute.